Euro 37,97 %0,21
Dolar 34,14 %0,03
Sterlin 45,64 %0,23
Altın 2.895 %0,38

Tozluyaka Dizisinde Bir Gariplik Var! Hızla Yükselen Dizinin Reytingleri Düşüyor!

Tozluyaka dizisinin reytingleri değer kaybetti. Gittikçe düşen izlenmelerden sonra dizinin bulunduğu durum dikkat çekiyor. Öyle ki son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili sosyal medya gelişmesi yaşandı. İşte Fox TV dizisinin final yapıp yapmayacağı ve son durumlar...

tozluyaka

Tozluyaka dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler de açıklanacak. Peki ya dizinin reytingleri son dönemde nasıl düştü? Rakip diziler gittikçe ön plana çıkmaya başladı. Dolayısıyla merak edilenleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tozluyaka'da Son Durum Nedir?

Tozluyaka dizisinin reytingleri iyice değer kaybına uğradı. Bundan sonraki süreçte ise merak edilenleri açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizinin reytinglerindeki düşüşten sonra bilinmeyenlere de yer verildi. Dolayısıyla dizi ile ilgili bizleri neler beklemekte? Reytinglerinin değer kaybına uğraması bir noktada Show TV'nin Güzel Günler dizisini de ön plana çıkardı.

Tozluyaka Sosyal Medyada Önde

Dizinin reytingleri her ne kadar ilk 10'a girme konusunda zorluk çekse de esasında sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla sizler de güncel gelişmelere hakim olabilmek adına sosyal medyadaki paylaşımlara göz atabilirsiniz.

Yazar: Haberci
<