Tozluyaka Dizisi Tekrar Saatleri Ne Zaman? Dizinin Eski Bölüm Yayın Tarihi

Tozluyaka Dizisi Tekrar Saatleri Ne Zaman? Dizinin Eski Bölüm Yayın Tarihi

Fox TV dizisi Tozluyaka ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Dizinin tekrar bölümleri ile ilgili yayın tarihi paylaşıldı. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Öte yandan oyuncu kadrosuna ilişkin bilinmeyenler de açıklandı. Peki ya dizinin tekrar bölümleri ne zaman?

Fox TV'de ekrana gelen Tozluyaka dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Dizinin yayın tarihine ilişkin bazı sorular soruldu. Dizi hakkında neler biliyoruz? Ekrana geldiği günden bu yana izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Öte yandan dizinin yeni bölümleri de heyecanla takip ediliyor.  Peki ya Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanacak dizinin tekrar bölümleri ne zaman ekrana gelecek? Oyuncu kadrosundaki etkili isimlerle dizinin reytinglerde yükseldiği görülüyor.

 Tekrar Bölümleri Ne Zaman?

Tozluyaka'nın tekrar bölümü 20 Ağustos 2022'de saat 12.15'te yayınlanacağı iletildi. Dolayısıyla tüm bu gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Eğer dizinin yeni bölümünü izlemeyi kaçırdıysanız sizler de tekrar bölümünü izleme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Bu tarz bölümlerle Fox TV'deki izleyicilerin diziyi izlemeye başlaması da sağlanmakta. Dolayısıyla tanıtım amacıyla beraber oldukça önemli diyebiliriz.

Tozluyaka Oyuncuları

Tozluyaka dizisinin oyuncuları da ortaya çıkmakta. Diziye dair güncel detaylara bakacak olursak sevilen yapımda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Durukan Çelikkaya, Özgür Daniel Foster, Ahmet Haktan Zavlak'ın oynadığını görüyoruz.