Tozlu Yaka Dizisi Nerede Çekiliyor Tozlu Yaka Türkiye'nin Neresinde..

Tozlu Yaka Dizisi Nerede Çekiliyor Tozlu Yaka Türkiye'nin Neresinde..

Tozlu Yaka dizisi hangi oyuncularla çekiliyor? Oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin nerede çekildiği sorulmaya başlandı. Detaylarıyla birlikte sizlere bilgileri aktarıyoruz. Fox TV'de yayınlanan dizi hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Öyle ki yaz sezonu boyunca çok konuşulacağa benziyor.

Tozlu Yaka dizisi büyük ses getirdi. Yayın hayatına başladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken yapımla ilgili neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vurmasının yanı sıra oyuncu kadrosu ve çekim yerleri merak edildi. Dizideki sahneler tam olarak hangi şehir ve ilçede? Üstelik okul çekimleri hakkında da detaylar merak ediliyor.

Tozlu Yaka Çekim Yerleri

Tozlu Yaka dizisi, İstanbul'da yer alan bir mahalle olmakla beraber orada çekilmektedir. Dolayısıyla dizinin bu mahalledeki çeşitli noktalarda çekildiğini belirtelim. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayları sizlerle paylaşıyoruz. Dizide kimler oynamakta? Çok önemli oyuncuların yer aldığı dizide genç isimler de bulunuyor.

Tozlu Yaka Oyuncu Kadrosu

Tozlu Yaka dizisinde oynayan Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak'ın büyük ses getirdiğini belirtelim. Dizi, şimdiden ilgi görmeye başladı.