Tozlu Yaka Dizisi Ekranlar Bomba Gibi Geldi! Reytingleri Kırdı Geçirdi!

Tozlu Yaka Dizisi Ekranlar Bomba Gibi Geldi! Reytingleri Kırdı Geçirdi!

Fox TV'nin yeni dizisi Tozlu Yaka için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Sevilen yapıma dair güncel bilgiler verildi. Peki ya artık yayın hayatına ne zaman başlayacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili bilinmeyenler haberimizde yerini aldı bile.

Tozlu Yaka dizisi için yayın hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Sevilen dizi kısa süre içerisinde ilk bölümüyle ekran karşısına geçecek. Dolayısıyla dizi ile ilgili merak edilenler de yanıt bulacak. Peki ya Tozlu Yaka dizisiyle ilgili neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan yayın tarihine kadar kapsamlı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Tozlu Yaka Ne Zaman Başladı!

Tozlu Yaka, bu akşam Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Dolayısıyla dizinin 27 Haziran Pazartesi günü ekrana geleceğini söyleyebiliriz. Bu gelişme sonrasında izleyicilerin de merak ettiği üzere dizide bizleri neler bekliyor belli olacak. Üstelik bazı diziler için hiç de beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Seversin Dizisi Zora Girdi!

Seversin dizisi, hali hazırda düşük reyting alıyor ve bu durum dizi için oldukça can sıkıcı. Hal böyle olunca yayın hayatına yeni başlayan farklı bir dizi ile rakip olması üzebilir. Çünkü düşük olan reytingler daha da azalabilir. Bakalım dizide bizleri neler bekliyor olacak yakında sizlerle paylaşacağız.