Tolga Sarıtaş Yeni Projesi İle Hayranlarını Şaşkına Uğrattı; Sinema Filmine mi Yöneliyor?

Tolga Sarıtaş Yeni Projesi İle Hayranlarını Şaşkına Uğrattı; Sinema Filmine mi Yöneliyor?

Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan Arıza dizisi final yapması çoğu hayranını üzmüştü. Dizinin baş rol oyuncuları olan Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin ikilisinin etkileyiciliği de çok fazla konuşulmuştu. İşte haberin tüm detayları...

Final yapan diziler kervanına, Arıza dizisi de katıldı. Tolga Sarıtaş'ın, Engin Akyürek ile başrol oyuncusu olarak ‘Yolun açık olsun’ isimli sinema filmiyle setlerde buluştu.

Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı yeni projelerden beklentisi de ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş’ın ekranda olmasını isteyen takipçilerini belki de Arıza dizisi hayranları, hikâyenin devam etmesini istiyordu. Oyuncunun yeni kararı seyirciyi şaşırtacak.

Tolga Sarıtaş yeni projesini açıkladı

Tolga Sarıtaş yeni projesini açıkladı. Tolga Sarıtaş konuştuğu bir gazetede, bir projede neler aradığı ile ilgili soruları yanıtladı. Soruları yanıtlarken Tolga Sarıtaş, geleceğe dair önemli mesaj da verdi.

Hayranlarının dikkatini çeken Tolga Sarıtaş bu mesaja şöyle cevap verdi: ‘30 yaşıma geldiğimde ne yapmak istediğimi ve ne aradığımı daha iyi bilen biri oldum.’ diyerek içinde bulunduğu dünyanın durumu göz önüne alırsak umut aşılayan hikayelerin içinde yer almak istediğini belirtti.

Şu an okuduğu işlerde buna dikkat ettiğini söyledi. Aslında Tolga Sarıtaş önemli bir karar aldığını bu sözler ile de belli ediyor. Ünlü oyuncu artık umut aşılayan projeler için olmak istiyor. Gelen tekliflere artık bu şekilde karar vereceğini söylüyor.

Kariyeri adına önemli bir kilometre taşıdığını söyleyen Tolga Sarıtaş, sadece bir dizide yer almak değil, aynı zamanda sevenlerine ve hayranlarına güçlü mesajlar veren hikayeler seçecek.

Yeni bir kampanya süreci başlattığını duyuran Sarıtaş Vakıfbank ile de reklam iş birliği yapıyor. Yeni sinema filmi olan ‘Yolun açık olsun’ için sete çıktığını da vurguladı.