Tolga Sarıtaş, Arıza Dizisinin Ardından Oyunculuğu Bırakıyor mu? Aldığı Büyük Kararı Açıkladı!

Tolga Sarıtaş, Arıza Dizisinin Ardından Oyunculuğu Bırakıyor mu? Aldığı Büyük Kararı Açıkladı!

Yetenekli oyuncu Tolga Sarıtaş, Arıza dizisinin final yapmasının ardından aldığı bir karar ile gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın hayranları, oyuncuyu yeni projelerde görmek istediğini söyledi. İşte Tolga Sarıtaş'ın aldığı büyük karar...

Show TV'de ekranlara gelen Arıza dizisinin final yapması dizi hayranları ile bir hale üzdü. Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş ikilisinin Arıza dizisinde başrol almaları dizinin etkileyiciliğini de arttırdı. Ancak dizi kısa süre sonra final yapacağını açıkladı.

Bu açıklamaların ardından alınan bilgiler neticesinde Tolga Sarıtaş, Yolun Açık Olsun adlı sinema filmi ile ekranlara tekrardan döneceğini söyledi. Yolun Açık Olsun isimli sinema filminin başrollerinde ise Tolga Sarıtaş dışında Engin Akyürek bulunuyor. Bunun ardından oyuncunun bulunacağı yeni projelerden beklentisi de ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş’ın ekranlarda olmasını isteyen hayranları ise sinema dizisini bir hali şaşırdı.

Tolga Sarıtaş, aldığı yeni karar ile gündeme geldi

Tolga Sarıtaş, aldığı yeni karar ile gündeme geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan Tolga Sarıtaş proje ile neler yapabileceğini söyledi. Bunun ardından geleceğe dair önemli bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi. 30 yaşına geldiğinde ne istediğini daha iyi bildiğini belirtti.

Bunun ardından umut aşılayan hikayeler de yer almak istediğini söyledi. Yetenekli oyuncu Tolga Sarıtaş, çok önemli bir karar aldığını böylece açıklamış oldu. Kendisine gelen teklifleri duruma göre değerlendirdiğini de belirtiyor.

Projeleri değerlendirmeye alıyor

Projeleri değerlendirmeye alıyor. Tolga Sarıtaş bir dizide yer almak değil de hayranlarını güçlü bir mesaj vermek istiyor. Vakıfbank ile de reklam iş birliği içerisinde olan Tolga Sarıtaş yeni kampanya sürecini başladıklarını da söylüyor. Yetenekli oyuncu sinema filmi olan Yolun Açık Olsun için set çalışmalarına şimdiden başladı.