Tik Tok Fenomenleri İnternet Dizisiyle Ortaya Çıkıyor!

Tik Tok Fenomenleri İnternet Dizisiyle Ortaya Çıkıyor!

Tik Tok Fenomenleri internet dizisi HİÇ yakın zamanda yayınlanıyor. Diziyle ilgili detaylı bilgiler haberimizde paylaşıldı.

Ülkemizde ve Türkiye de kullanılan sosyal medyalardan biri olarak bilinen Tiktok oldukça bilinmektedir. Tiktok fenomenlerinin ortaya çıkmasıyla beraber birçok girişim de başlamış oldu. BLU TV bu aralar yeni içerik dizilerine yönelik hareket yaparak izleyicileri kendilerine çekmeyi hedefliyor. Bu yüzden yeni yapımda da Adana iline yönelik tekrardan içerik yapacak. Sıfır Bir dizisinden sonra BLU TV’nin kapasitesi ve ünü oldukça fazla hale gelmişti. Tekrardan Adana dizisi çekmesiyle birlikte bu ünü daha da artırmak istiyor. BLU TV yapacağı yeni dizisini adı HİÇ olarak belirlendi.

BLU TV Hiç Dizisi Detaylar

Oyuncu kadrosu olarak da içerisinde Caner Topçu ve Taylan Meydan bulunduran yapımda çekimleri Adana da yapılıyor. Kadrosunda tanıdık isimler de bulunduruyor. Taylan Meydan en son olarak 2019 yılında yer alan yaz ekranlarında Canevim dizisinden hatırlayabilir. Diğer başrol oyuncusu olan Caner Topçu ise asker dizisi olarak bilinen Nöbet ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Hiç Dizisi Kaç Bölüm?

İnternet dizilerinde bölüm sayısı ve az olarak yapılıyor. Hikaye anlatım kısa ve net olarak sunulduğu için izleyiciler bu tür dizilere yönelik hareketleri de artıyor. Hiç diziside 8 bölümden oluşarak ilk sezonunu tamamlayacak. İzleyici kitlesine göre tutulma oranına göre de devamı gelebilir. Şimdiden Tiktok fenomen hayranları da büyük bir beklenti içerisine girdi. Tiktok fenomenleri olarak Doğanay, Semir Varol, Uzun Makarna, Sera gibi isimler dizi de yer alıyor.

Hiç Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Hiç Dizisi yayın tarihi olarak 19 Şubat’ta izlenmeye açılacak. Dizinin erken zamanda olması da daha çok heyecanı artırıyor. Sıfır Bir etkisi baya bir konuşulmuştu. Yeni dizide ne tür eleştiriler alınacak merak ediliyor. Bu aralar Tiktok fenomenlerine büyük eleştiri altına tutuluyor. Hatta Tiktok kapanmasını için şikayetler de bulunuyor. İçerisinde bulunduğu içeriklerin çocukları kötü etkilediği ve özendirmesi yüzünden sıkıntılar yaşandığı biliniyor. Buna rağmen fenomenler bu şekilde işleri giriyor. Bu durum nasıl karşılanacağı da merakla bekleniyor. BLU TV üzerinden izleyebileceğiniz dizi aylık ücreti ödeyerek ulaşabilirsiniz. Diziyle ilgili yeni detay geldiğinde haberler sitemizde yayınlanacaktır.