Teşkilat Senaristi Beklenen Hamleyi Yaptı! Yeni Bir Aşk Hikayesi Başlıyor!

Teşkilat Senaristi Beklenen Hamleyi Yaptı! Yeni Bir Aşk Hikayesi Başlıyor!

Teşkilat dizisinde yeni değişiklikler oluyor. Beraber görev yapan Serdar ve Zehra'nın yakınlaşmaları sosyal medyada aşk olabilir iddiaları atıldı. Fazla süre geçmeden yayınlanan fragmanda aralarında bir aşk hikayesi başlıyor gibi gözüküyor.

Teşkilat dizisinde aşk fırtına esecek. Zehra ile Serdar arasındaki aşkın yeniden doğacağı ve bu sefer sevgi sahnelerinin daha fazla ön planda olacağı konuşuluyor. Aslına bakıldığında izleyiciler açısından oldukça güzel bir haber. Fakat her bölümde bu tarz detaylara yer verilmesi Teşkilat gibi bir dizinin atmosferini sekteye uğratacaktır. Bu da hem oyuncu hem de izleyiciler açısından olumsuz bir gelişme anlamına geliyor. Bu noktada izleyiciler dizi senaristlerini uyardı.

Serdar ve Zehra Aşkı Daha Çok Gösterilebilir

Teşkilat dizisinin senaryosunu zedeleyecek şekilde ifade edilen Serdar ve Zehra aşkının zamanla daha fazla ön plana çıkması demek dizinin gidişatını kötü etkileyebilir. Bu da demek oluyor ki dizi senaristlerinin bir an önce bu yakınlaşmayı daha stabil hale getirmesi lazım. Çünkü dozajı arttıkça bundan dizi reytingleri olumsuz etkilenecek.

Teşkilat Dizisi Senaryosu Değişecek mi?

Teşkilat dizisinin en azından bu noktada senaryosunun değişmesi bekleniyor. Çünkü ciddi bir dizide bu kadar fazla aşk detayı fazla. İzleyicinin beklentisi aşk değil heyecan ve akıcılık yönünde. Bunun farkında olan senaristlerin en yakın zamanda bu hatadan dönmesi bekleniyor.