Teşkilat Oyuncusu Saldırıya Uğradı! Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi

Teşkilat Oyuncusu Saldırıya Uğradı! Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi

TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat'ta önemli bir ayrılık yaşandı. Ebru karakterine hayat veren Feray Darıcı gündemden düşmüyor. Başarılı ismin yer aldığı dizide önemli olaylar oldu. Teşkilat 23. bölüm fragmanında Ebru saldırıya uğruyor. Karnına saplanan mermi sonrası Ebru diziden ayrılacak mı?

Teşkilat dizisinde önemli bir gelişme yaşandı. 23. bölüm fragmanını izleyenler yaşananlara anlam veremedi. Pek çok kişi dizide neler olacağını merak ediyor. Feray Darıcı'nın hayat verdiği Ebru karakteri çok şaşırttı. Ebru'nun başına gelenler seyircileri de etkiledi. Teşkilat'ta tam olarak neler oluyor? Yeni bölümü seyircilerin dikkatini çekmiş vaziyette ve reyting rekorları kırabilir. Yıldırım'ın icraatleri devam ederken saldırıların sonu bir türlü gelmiyor.

Ebru Saldırıya Uğradı!

Ebru'nun saldırıya uğraması büyük yankı uyandırdı. Karnına gelen merminin bebeğinin ölümüne yol açması çok üzdü. Kendisi de bu haberi alınca ne diyeceğini bilemedi. Ebru karakterini oldukça zor günler bekliyor. Teşkilat dizisi kritik bir dönemden geçiyor. Diziyle ilgili son olaylara bakacak olursak heyecanlı gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

teskilat-ebru-kimdir-ebru-oluyor-mu-feray-darici-kim-kac-yasinda-hangi-dizlerde-rol-aldi-ve-instagram-adresi.jpg

Feray Darıcı Diziden Ayrılacak mı?

Feray Darıcı'nın diziden ayrılması bekleniyor. Ancak oyuncunun yaşadığı olay sonrası karakterin hızlı bir şekilde kendine gelip intikam duygusuyla ekranlara devam edebileceği de vurgulanıyor. Hal böyle olunca Feray Darıcı'nın rolü henüz bitmiş denilemez. Bakalım gerçekten de Feray Darıcı ile ilgili pozitif gelişmeler yaşanacak mı göreceğiz.