Teşkilat Dizisinin Yeni Sezonuna Dair Gelişmeler Ortaya Çıktı! Dizinin Ekranlara Geleceği Tarih Belli Oldu

Teşkilat Dizisinin Yeni Sezonuna Dair Gelişmeler Ortaya Çıktı! Dizinin Ekranlara Geleceği Tarih Belli Oldu

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinin yeni sezonuna dair tüm gelişmeler ortaya çıktı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Teşkilat dizisine dair tüm detaylar...

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Teşkilat yeni sezon hazırlığına başladı. Tims&B tarafından TRT 1 için çekilen Teşkilat dizisinin yeni sezona dair bomba gibi döneceği biliniyor. Yayınlandığı günden bu yana iyi bir reyting oranına sahip olan Teşkilat dizisi yayınlandığı her bölümüyle izleyiciden tam not almayı başaran bir yapım oldu. Bundan dolayı dizi severler, Teşkilat dizisinin yeni sezonuna dair gelişmeleri şimdiden merakla bekliyor.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna dair gelişmeler ortaya çıktı!

Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna dair gelişmeler ortaya çıktı! Yapılan araştırmalara göre dizi ekibinin yeni sezon için sete çıktığı biliniyor. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde ilk selfie de set ekibinden geldi. Böylece izleyiciler dizinin yeni sezonunu merakla beklediklerini sosyal medyadan bildirdi. Başrol oyuncuları, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal sette çektikleri fotoğrafı sevenleri ile paylaştı. Bu paylaşımın ardından Teşkilat dizisinin kemik izleyici kadrosu şimdiden heyecanlandı.

Teşkilat dizisi bomba gibi bölümlerle geliyor!

Teşkilat dizisi bomba gibi bölümlerle geliyor! Milli İstihbarat Teşkilatını anlatan Teşkilat dizisi kısa sürede kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu ve Atılay Uluışık gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisinin yeni sezon hazırlığı başladı. Ayrıca yeni sezonda Teşkilat dizinin bölüm sahnelerinin de çekimleri titizlikle başladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde çekim kadrosunda bazı değişikliklerin yapılacağı biliniyor. Yani dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de dahil olacak.

Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğini yaptığı Teşkilat dizinin yeni yönetiminde ‘Son Yaz’ dizisini yöneten Barış Arlıer bulunuyor. Bundan dolayı yeni sezonda ne gibi değişikliklerin olacağı herkesi meraka düşürdü. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinde ‘Yavuz İnce’ olarak bilinen Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak.