Teşkilat Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Ayrılacak Olan Başrol Oyuncusu Ortaya Çıktı!

Teşkilat Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Ayrılacak Olan Başrol Oyuncusu Ortaya Çıktı!

Teşkilat dizisi son dönemlerde pekte istenildiği gibi gitmiyor. Edinilen bilgiye göre başrol oyuncusu diziye veda ediyor. Teşkilat dizisinin bölümü ifşa oldu. Ayrılan oyuncunun kimliği açıklandı. Hangi oyuncu diziye veda ediyor?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat yeni bölümü ile hayranları karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 17. yeni bölümünde Zehra karakterinin ekipten ayrılma kararı alması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından eşi Kemal'in araştırma gemisine yapılan saldırısı ise Zehra’yı çok etkiledi.

Eşinin yaşamını yitirmesinin ardından Zehra kızını annesiz ve babasız durumda bırakmak istemediğinin farkına vardı. Bundan dolayı ekipten ayrılma kararı alan Zehra'nın hikâyedeki yeri ise şimdiden merak söz konusu oldu. Ekip kritik bir dönemden geçerken Zehra'nın ayrılma kararı herkesi şaşkına çevirdi. Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Ceren sırrını açıklama kararı aldı.

Teşkilat dizisinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi ikinci sezonunda da reyting rekorları kırmaya başardı. 10 Ekim akşamı 17. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını dair detaylar ortaya çıktı. Teşkilat dizisinin 17. bölümünde gemi saldırısının ardından ekip uğradıkları bu saldırı ile birlikte ölüm kalım savaşı veriyor.

Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısı ile birlikte Simon'un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım'ın planları ise merak söz konusu oldu. Bunun dışında Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Zehra'nın ekipten ayrılma kararı ise gündeme bomba gibi düştü. Zehra, kızıyla birlikte yeni bir hayata başlamaya hazırlanıyor. Bu kararını etkileyecek bir gelişmenin olacağı söyleniyor. Ceren, Simon’u ele geçirmek için ekiple iş birliği yapma kararı aldı. Fakat herkesten sakladığı büyük sırrının ortaya çıkmasının ardından tüm dengelerin değişeceği söyleniyor. Teşkilat dizisi 17. yeni bölümü ile 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.