Teşkilat Dizisinin Sevilen Oyuncusu Diziye Veda Etti! TRT ve Yapımcıya Tepkiler Sürüyor..

Teşkilat Dizisinin Sevilen Oyuncusu Diziye Veda Etti! TRT ve Yapımcıya Tepkiler Sürüyor..

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde bir oyuncunun diziye veda etmesi bekleniyor. Hakan Boyav'ın ekranlardan ayrılması an meselesi. Peki Gürkan Uygun'un bu ayrılıktaki payı ne? Yıldırım ve Tövbekar karakterleri arasında yaşanan gerilim şok etti. TRT 1 Teşkilat dizisinin 20. bölümünde oyuncu ayrılacak mı?

TRT 1'in sevilen yapımı Teşkilat'a yeni sezonda pek çok oyuncu katılmıştı. Ancak 20. bölüm fragmanını izleyenler en az bir ismin diziden ayrılacağını düşünüyor. Çünkü Yıldırım ve Tövbekar arasında yaşanan gerilim her şeyi açığa çıkardı. Silah çeken Yıldırım, Tövbekar'ı her an vurabilir. Peki Hakan Boyav gerçekten diziden ayrılacak mı? Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı büyük ses getirdi.

Hakan Boyav Teşkilat'tan Ayrılacak mı?

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Hakan Boyav'ın büyük bir rol üstlendiğini görüyoruz. Dolayısıyla tüm gözler oyuncuda olacak. Tövbekar karakterinin yapacakları Yıldırım'ı ve dizinin geleceğini de etkileyecek. Devlete karşı çalışan örgütlerle bağlantısı olan Yıldırım ise en büyük kozlarından birini oynamak üzere.

Gürkan Uygun ile Diziye Katılmıştı

Yıllarca Kurtlar Vadisi'nde oynayan Gürkan Uygun, Hakan Boyav ile beraber diziye dahil olmuştu. İkili arasındaki uyum daima dikkat çekmekteydi. Hatta sosyal medya kullanıcıları bir süre bu denk gelişi kıyaslıyordu. Kurtlar Vadisi'ndeki gelişmelerle Teşkilat'taki olaylar arasında bağlantı aranmıştı. Şimdi ise Hakan Boyav'ın ayrılığı üzerine iddialar ortaya atılıyor.