Teşkilat Dizisinin Reytingleri Dudak Uçuklattı! Dizi Rakiplerini Geride Bırakmayı Başardı!

Teşkilat Dizisinin Reytingleri Dudak Uçuklattı! Dizi Rakiplerini Geride Bırakmayı Başardı!

Teşkilat dizisi, o kadar yüksek reytinge sahip oldu ki rakiplerini adeta ezdi geçti. Ancak Teşkilat dizisinin neden bu kadar çok izlendiği de merak ediliyor. Teşkilat dizisinin yeni sezonuyla da ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Teşkilat dizisindeki heyecanlı yükseliş sürüyor. Macera ve heyecan dolu dizinin reytingleri o kadar fazla arttı ki piyasada rakipsiz bir konuma geldi. Reytinglerin tüm sıralamalarında birinci olarak adeta kendi kulvarında fark yaratmayı başardı. Peki TRT 1 dizisinin bu kadar başarılı olmasının arkasında yatan sebep ne? İlk 6 bölümünde elde ettiği başarı pek çok dizinin kaç sezondur ortaya koyduğu reytingten bile daha fazla. Bu gidişat güzel olarak değerlendirilse de Teşkilat dizisini izlemeyenler bu yapımın bir anda nasıl bu kadar popüler olduğunu merak etmeye başladı. İşte Teşkilat dizisi ile ilgili bilinmeyen gerçekler...

Teşkilat Dizisi Nasıl Bir Anda Yükseldi?

Teşkilat dizisinin başarılı bir senaryosu bulunmakta. Oyuncu kadrosu da oldukça ince elenip sık dokunarak seçildi. Hal böyle olunca dizi çok fazla dikkat çekti. Aynı zamanda diziye destek olan kurumlar da göz önünde bulundurulduğunda Teşkilat'ın neden bu kadar başarılı olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.

Teşkilat Dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı Destekli!

Teşkilat dizisinin Milli İstihbarat Teşkilatı destekli olması nedeniyle senaryosunun daha da etkili olduğu bilinmekte. Dizinin her geçen gün ivme kazanmasındaki temel sebeplerden biri de bu. Ayrıca TRT 1'in böylesine güzel bir projeye onay vermesi ve her türlü desteği sağlaması da etkenler arasında.

Teşkilat'ın Reytingleri Uçtu!

Reyting sıralamalarında adını sıkça gördüğümüz Teşkilat dizisinin yakın zamanda bu kadar fazla reytinge sahip olması şaşkınlıkla karşılandı. Diziyi izleyenler dahi başarılı yapımın bu kadar hızlı yükseleceğini düşünmüyordu. Ancak beklenmedik şekilde dizi hemen zirveye oturdu. Önümüzdeki haftalar ve diğer sezonda ise bu yükselişini koruyacağı düşünülüyor. Böylesi kaliteli bir dizinin yapımında MİT'in desteğinin olması elbette yükselişi etkilemiştir. Yine de tek etken MİT değildir. Senaryo, oyuncu kadrosu, hazırlık aşaması, kanal ve MİT desteği olarak başarıdaki nedenler sıralayabiliriz.

Teşkilat Sezon Finali Yapar mı?

Henüz yayın hayatına başlayalı 2 ay olacak Teşkilat dizisinin bir anda sezon finali yapması beklenmiyor. Çünkü daha birkaç bölüm yayınlandı. En azından Haziran ayına kadar Teşkilat dizisinin yayın hayatına devam edeceği düşünülmekte. Ondan sonraki süreçte sezon finali ve Eylül aylarında 2. sezonuna başlaması muhtemel olacak. Sevilen dizinin reyting ve izlenme rekorları kırmaya devam edeceği tahmin ediliyor.