Teşkilat Dizisinin Konusu Nedir? Teşkilat Dizisinin Oyuncuları Kimler?

TRT 1 ekranlarında fragmanı yayınlanan Teşkilat dizi Türkiye'deki gerçek olaylara dayanmaktadır. MİT içinde gizli bir ekip kurulmasından ve bu ekibin yaptıklarından bahsedilmektedir.

Günlerdir reklam ve tanıtımlardan düşmeyen Teşkilat dizisinin konusu ve yayın saati belli oldu. TRT 1 kanalında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teşkilat dizisinin ilk görüntüleri TRT 1 kanalında ekrana geldi. Çekimleri Ankara'da yapıldı. MİT istihbarat'ının bir nevi perde arkasını konu alıyor. Teşkilat dizisi TRT 1'de pazar akşamı yayına girecek. Teşkilat dizisinin en dikkat çeken sözü " Devlet Sırrı Namustur" oldu. Yayınlanan fragmanda uçak kazasından bahsedilmesi merak uyandırdı.

TEŞKİLAT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başarılı oyuncu  kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen ve MİT'in bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek olan dizi, 7 Mart 2021'den  itibaren her pazar saat 20.00’de TRT 1'de yayınlanacak.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türkiye yabancı istihbarat servislerin saldırısına mağruz kalır. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı olur. Saldırıyı yapanların yabancı istihbarat servislerin yaptığı tespit edilir. Bu saldırıyı yapanlara karşı MİT içinde gizli bir ekip kurulur. Kurulan ekip ülkesi için hayatlarını tehlikeye atarlar.

Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan kötü adamların kim olduğu da dizide çok konuşulacak!

"Teşkilat" dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Ertuğrul

Deniz Baysal Yurtçu

Mesut Akusta

Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Şenler

Mehmet Usta

Tuncer Salman

Nihat Altınkaya

 Serdar Yeğin