Teşkilat Dizisinin İzleyicilerine Güzel Haber! Dizinin Hangi Tarihlerde Ekranlara Geleceği Belli Oldu!

Teşkilat Dizisinin İzleyicilerine Güzel Haber! Dizinin Hangi Tarihlerde Ekranlara Geleceği Belli Oldu!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat, yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümü hakkında detaylarda ortaya çıktı. İşte Teşkilat dizisine dair tüm detaylar...

Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Bunun dışında Teşkilat dizisinin her bölümü günlerce sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca dizi severler, Teşkilat dizisinin ikinci sezonunu da şimdiden merakla bekliyor.

Alınan bilgiler neticesinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitledi. Ayrıca yeni sezona çok az süre kala Teşkilat dizisi hakkında birtakım gerçekler ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Dizi ekibinin yeni sezon için set çalışmalarına başladığı açıklandı.

Teşkilat dizisi ne zaman izleyici ile buluşacak?

Teşkilat dizisi ne zaman izleyici ile buluşacak? TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna dair gelişmeler ortaya çıktı. Dizi ekibinin yeni sezon için sete çıktığı açıklandı. Yani Teşkilat dizisinin ikinci sezon çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda birtakım değişiklikler yapılacak.

Hakan Kırvavaç tarafından yönetilen Teşkilat dizisinin yönetmeni de değişiyor. Teşkilat dizisinin yeni yönetmeni Son Yaz dizisi ile bilinen Barış Arlıer oldu. Yönetmen dışında dizi ekibinde de önemli değişiklikler göze çarptı.

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler göze çarptı

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler göze çarptı. Maraşlı dizisinde Yavuz İnce karakteri ile sürekli gündem olan Hakan Boyav Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Gürkan Uygun da Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan bir başka isim oldu. Yetenekli oyuncu Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi’nde Memati karakteriyle akıllarda kalmıştı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibi anlatan dizi yine rakiplerine fark yaratmayan geliyor.