Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Dizi Oyuncularından Açıklama Gecikmedi

Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Dizi Oyuncularından Açıklama Gecikmedi

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Millî İstihbarat Teşkilatı ile ortak hareket eden Teşkilat dizisi, rakiplerini sollayarak ikinci sezon için onay aldı. İşte haberin tüm detayları

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Teşkilat yayınladığı günden bu yana kemik İzleyici kitlesine sahip oldu. Millî İstihbarat Teşkilatı ile ortak çalışma yürüten Teşkilat dizisi, ikinci sezon onayı alarak hayranlarını sevindirdi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ikinci sezonu hakkında da birtakım bilgiler ortaya çıktı.

Yayınladığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip olan Teşkilat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizisinin ağustos ayında çekimlere başlayacağı biliniyor. Ayrıca ikinci sezonunun da eylül ayında ekranlara geleceği belirtildi.

Teşkilat dizisi set hazırlığına başlıyor

Teşkilat dizisi set hazırlığına başlıyor. Deniz Baysal gibi başarılı oyuncuları bünyesinde barındıran Teşkilat dizisinin yeni sezonuna dair detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisi için set çalışmaları ağustos ayı içerisinde başlayacak.

Bunun dışında dizi severler ikinci sezonda Teşkilat dizisinde neler olacağını merak ediyor. Dizinin çekimlerinin henüz başlamaması ile birlikte ikinci sezona dair herhangi bir gelişme izleyiciye aktarılamadı. Fakat dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, birinci sezonda yakaladıkları başarıyı ikinci sezonda da elde edeceklerini dile getirdi.

Dizinin yeni sezonunda neler olacak?

Dizinin yeni sezonunda neler olacak? Teşkilat dizisinin yeni sezonunda yaşanacak olan gelişmeler herkes tarafından merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinin set çekimleri 2 hafta sonra başlayacak. Bundan dolayı magazin gündeminde Teşkilat dizisinin yeni sezonuna dair herhangi bir bilgi yer almıyor.

Birçok kişi tarafından takip edilen Teşkilat dizisi ikinci sezonu ile Eylül ayı içerisinde TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İzleyicilerin gözü kanal ve yapım ekibi tarafından yapılacak olan açıklamada.