Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusundan Açıklama Geldi! Deniz Baysal Diziden Ayrılıyor mu?

Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusundan Açıklama Geldi! Deniz Baysal Diziden Ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Sezon arasına giren dizinin oyuncusundan uzun surenin ardından bir açıklama geldi. Deniz Baysal ikinci sezon hakkında ne gibi açıklamalar yaptı?

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında bulunan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik İzleyici kütlesine sahip oldu. Birinci sezonda istenilen reyting oranına sahip olan Teşkilat dizisi, yayınladığı her bölüm İzleyiciyi ekranlara kilitliyor.

Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna dair gelişmeler!

Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna dair gelişmeler! Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizi çekimleri ağustos ayı içerisinde yapılacak. Hatta dizi eylül ayı ile birlikte ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kemik izleyici kitlesine sahip olan Teşkilat dizisi, ikinci sezon hazırlığına başladı.

Dizinin başrol oyuncusu açıklama yaptı

Dizinin başrol oyuncusu açıklama yaptı. Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, Teşkilat dizisi hakkında açıklamalar yaptı. Yetenekli oyuncu ikinci sezon çekimlerine bir sonraki ay başlayacaklarını dile getirdi. Açıklamalarını sürdüren güzel oyuncu Deniz Baysal, birinci sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da geniş kitlelere ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti.

Teşkilat dizisi eylül ayında ekranlara geliyor!

Teşkilat dizisi eylül ayında ekranlara geliyor! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinin eylül ayında izleyiciler ile buluştuğu ortaya çıktı. Bunun dışında dizi severler, Teşkilat dizisinin ikinci sezon ilk fragmanını merakla beklediklerini söylüyor. Bunun dışında dizinin bu sezon daha heyecanlı sahneleri bünyesinde barındıracağı söyleniyor.

TRT 1 ekranlarını en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisi, birinci sezonda rakiplerini sollamayı başardı. Millî İstihbarat Teşkilâtı ile ortak hareket eden Teşkilat dizisinin bu sezonda hangi sahnelere ev sahipliği yapacağı merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin oyuncu kadrosunda herhangi bir değişiklik yaşamadığı oldu. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisi için geri sayım başladı.