Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusu Serdar Tepkilere Dayanamadı Diziden Ayrıldı!

Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusu Serdar Tepkilere Dayanamadı Diziden Ayrıldı!

Teşkilat dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia şok etti. Diziden ayrılması beklenen Çağlar Ertuğrul'la ilgili haber paylaşıldı. Peki başarılı oyuncu diziye veda edecek mi? Pek çok kişinin merak ettiği bu gelişmeye dair gelişmeler açıklanıyor. Serdar karakteri için ayrılık geliyor mu? Detaylarıyla Teşkilat dizisinde yaşananlar...

Dizide Serdar karakterini canlandırmakta olan Çağlar Ertuğrul, sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmekteydi. Yaşanan bazı olayların etkisiyle de sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekti. O günden sonra oyuncunun Teşkilat dizisiyle bir bağlantısının kalmayacağı iddia edildi. Bu nedenle de oyuncu ile ilgili ayrılık haberleri artmaya başladı. Yeni bölüm fragmanına baktığımızda bunun doğru olup olmadığını tahmin ediyoruz. Karakteri bekleyen olaylar ise gün yüzüne çıktı.

Serdar Diziden Ayrılacak mı?

Dizide Serdar'ı bekleyenler merak ettirdi. Teşkilat'ın başrol oyuncusu Serdar'ın çıldırmak üzere olduğu görülüyor. En son serumlu halde kimliği belli olmayan bir adamın kendisine konuşmasıyla ne yapacağını şaşırdığını izledik. TRT 1 dizisindeki bu gelişme izleyicilerin tüylerini ürpertti.

Yeni Bölümde Veda Var

Yayınlanan fragmana bakacak olursak Serdar karakteri ayrılmasa bile onun bizzat kendi elleriyle bazı karakterlerin yaşamına son vereceği düşünülüyor. Hal böyle iken diziden bazı oyuncular ayrılabilir. Tüm bu gelişmeler ışığında daha ne gibi olaylar yaşanır hep birlikte göreceğiz. Genel olarak dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisinde işler iyice karışmaya başladı.