Teşkilat Dizisinin Babası Tekrar Diziye Dönüyor! Teşkilat Dizisinden İzleyicilere Müjde...

Teşkilat Dizisinin Babası Tekrar Diziye Dönüyor! Teşkilat Dizisinden İzleyicilere Müjde...

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kimse ünlü ismin diziye hemen döneceğini düşünmüyordu. Ancak görülen o ki fragmanda da kendisinin ekranlarda olacağı anlaşıldı.

TRT 1 dizisinde hangi oyuncu dizide oynayacak? Verilen müjdeyle beraber izleyicileri sevindiren oyuncu kim?

Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanıyla beraber izleyiciler bir hayli heyecanlandı. Kimse bu tarz bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Dolayısıyla meydana gelen son tablo dizinin reytinglerini de olumlu etkileyecek. Ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna tekrar dahil olması hem şaşırttı hem sevindirdi. Peki hangi oyuncu diziye geri dönüyor? İşte TRT 1 ekranlarında izlediğimiz Teşkilat dizisiyle ilgili son gelişme ve haberler...

Mesut Akusta Geri Döndü!

Mesut Akusta'nın ekranlara döndüğü açıklandı. Mete Başkan karakteri ile gündeme gelen ünlü oyuncu, canlandırdığı karakterin hakkını fazlasıyla veriyor. Bunun yanı sıra yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü bir süre ekranlardan uzak kaldığı belirtilmişti. Artık, ünlü ismi dizide görmeye devam edeceğiz. Üstelik başarılı ismin bu süre zarfında nasıl bir performans sergileyeceğini de gözlemlemek mümkün olacak.

Teşkilat Hikayesi Değişmeyecek

Öte yandan Teşkilat dizisinde yaşanabilecek olası oyuncu ayrılıkları, hikayenin değişmesine neden olabilirdi. Teşkilat'ta hikayenin değişmeyeceği ve senaryonun kaldığı yerden devam edeceği belirtildi. Bu gelişme herkesi mutlu ederken, Mesut Akusta'nın yeni bölüme damgasını nasıl vuracağı merak konusu oldu.