Teşkilat Dizisinin 1 Numaralı Başrol Oyuncusuda Diziye Veda Ediyor..

Teşkilat Dizisinin 1 Numaralı Başrol Oyuncusuda Diziye Veda Ediyor..

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiş olan bazı oyuncular ekranlara veda ediyor. Üstelik oyuncular 3. sezonda yer almayacak. Bu ani ayrılıkla birlikte isimleri merak edildi. İşte güncel gelişmelerle beraber oyuncuların isimleri ve canlandırdıkları karakterler...

Teşkilat dizisinden ayrılan oyuncular kervanına yenileri eklendi. Pek çok kişi dizide yaşananlara anlam veremiyor. Çok fazla oyuncunun gitmesinden ötürü resmen şok yaşandı. Dolayısıyla diziye ilişkin güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Teşkilat dizisinden hangi oyuncular gidiyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide oyuncu kadrosunun önemli bir kısmı ekranlara veda etti.

Teşkilat'tan Kimler Ayrılıyor?

Teşkilat dizisinden ayrılacak oyuncu için önemli açıklamalarda bulunuldu. Veda edecek isimler arasında kimlerin yer aldığı merak ediliyordu. Tövbekar karakteri ile Hakan Boyav'ın diziden ayrıldığını biliyoruz. Kendisi farklı bir projeye dahi katıldı. Öte yandan Zehra karakteri ile Ezgi Şenler de projeye veda edenler arasında yerini aldı.

Nihat Altınkaya da Diziden Gidiyor!

Öte yandan Hulki Gürbüzoğlu karakterine hayat veren Nihat Altınkaya için de ayrılık zamanı geldi. Oyuncu, Teşkilat'ın 3. sezonunda oynamayacak. TRT 1 dizisinde tek seferde birden fazla oyuncu gitmesi izleyicileri şaşırttı.