Teşkilat Dizisinden Serdar Bu Bölüm Ayrılıyor! TRT 1'den Görülmemiş Teşkilat Dizisi Kararı

Teşkilat Dizisinden Serdar Bu Bölüm Ayrılıyor! TRT 1'den Görülmemiş Teşkilat Dizisi Kararı

Teşkilat'ta oyuncu ayrılığı gündeme geldi. Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakteri diziden ayrılacak mı? Milyonların izlediği dizide duygu dolu anların yaşanması bekleniyor. Ünlü oyuncunun son bölümü olabilir. TRT 1'de yayınlanan 27. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.

Teşkilat dizisi yeni bölümüne Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakteri vuracak. Çünkü Serdar'ın başına gelenlerden sonra bir şekilde harekete geçmesi  bekleniyor. En son serumlu olarak gördüğümüz Serdar'ı ne gibi gelişmeler beklemekte? Mete Başkan'ın oyunları sonuç verecek. Ancak işler tersine döner mi diye de merak ediliyor. Serdar, yeni bölümde pek çok kişinin biletini kesebilir. Üstelik buna kendisi de dahil. TRT 1 ekranlarında neler yaşanıyor?

Serdar Testten Geçti

Kendisine daha önce defalarca test yapılan Serdar, hepsini geçmeyi başardı. Şimdi ise gizemli bir kişi tarafından beklenmesi gerektiği söylenildi. Çıldıracak duruma gelen ancak hiçbir şey yapamayan Serdar'la ilgili neler olacak hep birlikte göreceğiz. Bu sefer beklentiler fazlasıyla karşılanacağa benziyor. Teşkilat dizisinde oyuncu ayrılığı da gündeme geldi. Başarılı ismin henüz bir açıklamada bulunmadığı görülüyor.

Çağlar Ertuğrul Diziden Ayrılacak mı?

Teşkilat dizisi başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul için pek çok defa diziden ayrılacağı belirtilmişti. Ancak dizinin 27. bölüm fragmanı bizlere oyuncu hakkında daha önemli bilgiler veriyor. Bu sefer Serdar karakterinin diziden ayrılması beklenebilir. Gelişmelerle birlikte en son yaşanılanları aktaracağız.