Teşkilat Dizisinden Olay Sahne! Teşkilat Dizisi Türkiye Gündemine Bomba gibi düştü

Teşkilat Dizisinden Olay Sahne! Teşkilat Dizisi Türkiye Gündemine Bomba gibi düştü

Teşkilat dizisinin yeni bölümüne ilişkin bazı gelişmeler ortaya çıktı. Squid Game dizisine gönderme yapıldığı belirlenen bazı sahneler dikkat çekti. Teşkilat'ın 23. bölümünde neler yaşanıyor? Pek çok kişinin merak ettiği dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Zehra ve Serdar fragmanda dikkatleri üzerine çekti.

Teşkilat dizisinin 23. bölüm fragmanında yayınlanan bazı görüntüler hayrete düşürdü. Netflix'in çok sevilen dizisi Squid Game'e gönderme yapıldığı iddia edildi. Bu nedenle dizideki gelişmeler yakından takip ediliyor. TRT 1'deki dizideki son gelişme herkesi şaşırttı. Peki dizide ne gibi olaylar yaşandı? İşte herkesin heyecanla beklediği Squid Game dizisinin de konu edildiği o sahne...

Squid Game Konu Edildi

Squid Game dizisinin konusunun bir benzeri Teşkilat'ın yeni bölümünde yer aldı. Seyirciler, dizide yaşanan olayların nasıl geliştiğini merak ediyor. 23. bölüm 2. fragmanını izlediğinizde bazı ipuçları verilmekte. Öte yandan dizide Zehra ve Serdar'ın yaşadıkları da yeni bölümü etkileyecek. İkilinin başına gelecekler Teşkilat'ın kaderini değiştirebilir.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Öte yandan Squid Game dizisinin Teşkilat'ta izine rastlanması sosyal medyada gündem olmasını sağladı. Pek çok kişi bu gelişmeleri tahmin etmediğini söylerken bazıları ise sahneleri çok beğendiğini dile getirdi. Bu Pazar günü yeni bölümün reytinglerde birinciliğe oynayacağı düşünülüyor. Bakalım dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak?