Teşkilat Dizisinden İzleyici Sevindiren Gelişme! O İsim Teşkilata Katıldı..

Teşkilat Dizisinden İzleyici Sevindiren Gelişme! O İsim Teşkilata Katıldı..

Teşkilat dizisi, Pazar günleri elde ettiği reyting rekorlarına bir yenisini ekleyebilir. Dizide yaşananlar izleyicilerin beğenisini kazandı. Deniz Baysal Yurtcu ve Mesut Akusta gelişmeleri sonrasında TRT 1 dizisinde neler oluyor? Zehra karakteri, bu sefer izleyicileri sevindirmeyi başardı.

Teşkilat dizisinden ayrılacağı iddia edilen Zehra karakteriyle ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor. Deniz Baysal Yurtcu'nun diziden ayrılma ihtimali bulunmaktaydı. Zira dizinin son bölümlerinde ekipten ayrılan bir Zehra görüyorduk. Ancak Mesut Akusta'nın diziye dönmesi her şeyi değiştirecek.

Zehra Ekibe Dönecek!

Pazar günleri ekrana gelen ve izleyicilerin severek seyrettiği Teşkilat'ta Zehra'nın ekibe geri katılacağı açıklandı. İddialar doğrultusunda oyuncuyu daha fazla göreceğiz. Zehra'nın Serdar ile ilgili çıktığı macera beklentileri karşılamamıştı. Oyuncunun diziden ayrılacağı ve başroldeki kariyerine son vereceği düşünülüyordu.

Mesut Akusta Teşkilat'a Dönüyor!

Mesut Akusta'nın ise sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrıldığı bilinmekteydi. Başarılı oyuncu çeşitli tedavilerin ardından tekrardan ekranlara dönmek için gün sayıyor. Akusta'nın diziye katılmasıyla beraber TRT 1 dizisi reytinglerde çıtayı daha da yukarı çekebilir. Zehra karakteri de böylelikle diziye ve ekibe dahil olacaktır. Teşkilat'taki bu gelişmeler olumlu karşılandı. Zira ünlü oyuncunun yakın zamanda ekranda olacağı düşünülüyor. Hakan Boyev ve Gürkan Uygun transfer haberlerinden sonra belki de en fazla ses getirecek gelişme bu hafta yaşanacak. Dizideki son gelişmeleri sitemiz üzerinden takip etmeyi unutmayınız.