Teşkilat Dizisinden Hayranlara Yönelik Girişimler! Reytingler Tavan Yapacak!

Teşkilat Dizisinden Hayranlara Yönelik Girişimler! Reytingler Tavan Yapacak!

Teşkilat dizisi hayranlara yönelik hamleler yapıyor. Reytingleri olumlu etkileyecek gibi duruyor. Zehra ve Serdar özel arabalarıyla Ceren’i takip etmişlerdi. Peki Ceren bu durum karşısında ne yapacak? Ceren gerçekte kim?

TRT 1’de yayın hayatına girmesine rağmen birden yükselişe geçen Teşkilat dizisinin ikinci bölümü çok çekişmeli ve aksiyonlu devam etmişti. Bu durumu oldukça seven dizi hayranları isteklerini ve dileklerini sosyal medya üzerinden devam ettirdiler! 

Serdar Zehra’ya Nasıl Bir Tuzak Kuruyor?

Dizinin üçüncü bölümüyle alakalı gelene ön izleme çok etkileyiciydi. Aksiyonu bol bir bölüm daha izleyicileri beklediği kesin gibi gözüküyor. Serdar karakteri yaşadığı aşkın sevdasına kapıldıktan sonra gerçekleri görerek kendine gelmesi gerekiyordu. Eninde sonunda neler olup bittiğini anlayan Serdan, ülkesinin güvenliği açısından sevdasından bile vazgeçmeyi göze aldı. Bir yandan da ülkenin gözbebeği mühendislerinin öldürülmesi ile ele geçirilen SİHA protokollerinin yer aldığı diski de almak için koşuşturuyor. Zehra’dan alacağı yardımla onun kuyusunu kazıyor. Lakin Zehra’nın bundan bile haberi yok! Sosyal medya ve farklı yerlerden yorumlarını belirten seyircilere ise bu bölümde güzel sürprizler geliyor senaristten!

Başarılı ve profesyonel oyuncuları bünyesinde barındıran Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi oyuncular yer alıyor!