Teşkilat Dizisinden Bir Oyuncunun Daha Üstü Çizildi! TRT ve Yapımcıya Ayrılık Tepkisi

Teşkilat Dizisinden Bir Oyuncunun Daha Üstü Çizildi! TRT ve Yapımcıya Ayrılık Tepkisi

Teşkilat dizisindeki ayrılık gözler önüne serildi. İzleyiciler Lara Domaç'ın diziden ayrılmasını beklemiyordu. Roza karakterinin uğradığı saldırı sonrası gözler Yıldırım'daydı. Gürkan Uygun'un hayat verdiği karakter adeta perişan oldu. Peki dizide tam olarak neler yaşanıyor?

Teşkilat dizisinin yeni bölümü oldukça heyecanlı geçti. Dizide yaşanan gelişmeler izleyicileri de etkilemişe benziyor. Çünkü Roza karakterinin başından geçen olaylar gün yüzüne çıktı. Yıldırım ise tüm bu olaylarla birlikte kendini suçlamaya başladı. Uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Roza, izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Peki Lara Domaç artık dizide oynamayacak mı? Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldı?

Roza Neden Ayrıldı?

Roza karakterinin ayrılığı tamamen senaryoya bağlı şekilde gerçekleşti. Yani dizinin hikayesinde oyuncu için ayrılık zaten vardı. Şimdi ise Lara Domaç'ın yeni bir projesi olacak mı merak ediliyor. Başarılı oyuncunun kariyerinde sağlam adımlarla ilerlediği görülmekte. Ancak kendisinden dizi veya film projesi müjdesi henüz gelmedi.

Yıldırım Bunalıma Girdi

Öte yandan Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri iyice bunalıma girmişe benziyor. Kendisinin yaşananlardan ötürü Defne ile tartıştığı ve büyük sorunlar yaşadığı görüldü. TRT 1 dizisinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor hep birlikte göreceğiz. Teşkilat'ta yaşananlar reyting sonuçlarına da yansıyor.