Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Teşkilat Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Teşkilat Dizisinden Üzücü Veda..

TRT 1'de yer alan Teşkilat dizisinde Hakan Boyav gelişmesi yaşandı. Ünlü oyuncu yeni bir diziye katıldı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Peki Teşkilat dizisinden ayrılacak mı? Milyonların merak ettiği bu soru karşısında bir açıklama yapması bekleniyordu. Katıldığı dizinin ismi de açıklandı. Yeni dizide hangi karakteri canlandıracak?

Teşkilat Dizisinde Şoke Eden Ayrılık! Teşkilat Yapımcısına İzleyiciden Tepki
Google News

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisiyle ilgili yeni gelişmeler meydana geliyor. Diziye Gürkan Uygun ile birlikte katılan Hakan Boyav, dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncunun farklı bir diziyle daha anlaştığı ortaya çıktı. İzleyiciler Hakan Boyav'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Çünkü aynı anda iki dizide oynaması oldukça zor gözükmekte. Peki oyuncu konuyla ilgili bir açıklamada bulundu mu? Merakla beklenen gelişme sonrası oyuncudan da bir duyuru bekleniyor.

Hakan Boyav Yeni Diziye Katıldı

Hakan Boyav'ın Kimden Kaçıyorduk Anne dizisine dahil olduğu açıklandı. Dizi yalnızca 8 bölüm sürecek. Teşkilat dizisinde hali hazırda bir karakteri zaten canlandırıyor. TRT 1'de yayınlanan diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Gelen bir açıklamayla beraber tüm dengeler değişti

Konuk Oyuncu Olacak

Hakan Boyav, yeni dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. Yani dizide uzun vadeli bir performans göstermesi beklenmiyor. Bu nedenle Teşkilat'taki karakterini bırakmayacak. İzleyiciler sosyal medyada bu gelişme sonrası rahat bir nefes aldı. Zira, Gürkan Uygun ile Hakan Boyav'ın iyi bir ikili olduğu söyleniyor.

<