Teşkilat Dizisinden Ayrılan Oyuncu Yeni Dizisi İle Türkiye Gündemine Girdi..

Teşkilat Dizisinden Ayrılan Oyuncu Yeni Dizisi İle Türkiye Gündemine Girdi..

Teşkilat dizisinden ayrıldığından beridir hangi dizide oynayacağı heyecanla bekleniyordu. Şimdi ise ortaya çıktığı kadarı ile diziye dair bilgi vereceğiz. İşte TRT 1 dizisinden ayrılan oyuncunun yeni durağı ve hayat vereceği karakter haberimizde yerini aldı. Oyuncu, yeni sezonda büyük ses getirecek...

Teşkilat dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Oyuncu, diziden bir anda gitti ve herkes şok oldu. Şimdi ise TRT 1 dizisinden ayrılmasının yanı sıra hangi yapım ile ekranlara döneceğini açıklıyor. İzleyicilerin bir süredir beklediği sorunun yanıtı verildi. İşte oyuncu ile ilgili bazı detaylar ve dahası haberimizde olacak.
Yeni Dizisi Açıklandı!
Mustafa Açılan'ın Teşkilat sonrası yeni dizisi belli oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrol karakterlerinden birini canlandıracak. Üstelik tüm bunlar olurken oyuncu ile ilgili bazı detaylara da yer verildi. Canlandıracağı karakterden dizinin yayın tarihine kadar çok fazla soru soruluyor. Aras karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtelim. Oyuncunun şimdiden role girdiğini ve dizinin bir an önce başlamasını istediğini söylediği iddia ediliyor.
Dizinin Yayın Tarihi
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yakın zamanda yayın hayatına başlayacak. Dizinin Show TV ekranlarında olacağını belirtelim. Tüm bu gelişmeler ışığında çeşitli detaylara da değinilecek. Bakalım reyting konusunda gerçekten de beklentileri karşılayacak bir yapım mı olacak?