Teşkilat Dizisinden 5 Oyuncu Birden Ayrıldı! TRT'de Teşkilat Depremi Yaşanıyor..

Teşkilat Dizisinden 5 Oyuncu Birden Ayrıldı! TRT'de Teşkilat Depremi Yaşanıyor..

Teşkilat dizisi yeni bölümü çok konuşuluyor. Dizideki son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Dolayısıyla dizide merak edilen her türlü ayrılık yanıt buldu. Bu sefer hangi oyuncu diziden ayrılacak? TRT 1 dizisinde sezon finali öncesi bir isim daha ekranlara veda ediyor.

Teşkilat dizisindeki ayrılıkların sonu ne yazık ki gelmedi. Dizi sezon finali yapana kadar da birkaç ismin daha diziden ayrılacağına tanıklık edeceğiz. Bu gelişmelerle birlikte sevilen yapımdan kimin ayrılacağı belli oldu. TRT 1 dizisinde neler yaşanıyor? Gündeme bomba gibi düşen haberle beraber Teşkilat'taki veda merak edildi. Sevilen yapımdan en kısa sürede hangi ismin ayrılacağını açıklıyoruz.

Gürkan Uygun Diziden Ayrılacak mı?

Gürkan Uygun'un ekranlara veda etmesi bekleniyor. Yıldırım karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekmişti. Canlandırdığı karakterin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyuncunun ekranlara veda etmesi sonrasında bizleri nelerin bekleyeceği en kısa sürede belli olacak.

5. Ayrılan İsim Olacak!

Öte yandan Gürkan Uygun'un diziden ayrılacak 5. isim olacağı vurgulanıyor. Son dakika gelişmeleriyle beraber oyuncudan önce Hakan Boyav, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta ve Tuncer Salman veda etti. Bakalım bu sefer nasıl bir gelişme bizleri karşılayacak.