Teşkilat Dizisindeki Bu Ayrılık İzleyiciyi Çıldırttı! TRT 1'in Santrali Kilitlendi

Teşkilat Dizisindeki Bu Ayrılık İzleyiciyi Çıldırttı! TRT 1'in Santrali Kilitlendi

Teşkilat dizisinde yeni bir oyuncu ayrılığı meydana gelebilir. Pek çok kişinin merak ettiği olaylara dair bazı detaylar paylaşıldı. Yıldırım karakteri Serdar tarafından öldürülebilir. Ayrıca Gürkan Uygun'un diziden ayrılması beraberinde çok üzücü detayları getirecektir. Ünlü oyuncu TRT 1 kanalındaki Teşkilat'tan ayrılacak mı?

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde birçok olay yaşanacak. Gizli toplantının ifşa olması karşısında bölümün son sahnelerinde Yıldırım karakterinin diziden ayrılması bekleniyor. Serdar ile yüzleşen Yıldırım oldukça zor bir durumda kalacak. Bu nedenle TRT 1 dizisinde gözler Gürkan Uygun'u arıyor. Bakalım dizide önemli bir ayrılık meydana gelecek mi?

Gürkan Uygun Ayrılıyor mu?

Gürkan Uygun ekranlara veda edecek olması herkesi paniğe soktu. Pek çok kişi oyuncunun daha yeni katıldığını ve ayrılmaması gerektiğini düşünüyor. Memati karakteri ile hafızalara kazınan Gürkan Uygun, Teşkilat'ta ayrı bir öneme sahip. Oyuncunun hayat verdiği karakter şu an için diğer başrol karakterlerinin baş düşmanı olarak karşımıza çıkıyor.

Yıldırım'ın Ölüm Riski Var

Toplantıdan sonraki süreçte Yıldırım'ın yakalanması ve Serdar'ın onun hakkında vereceği karar büyük ses getirecek. Dizide oynayan Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi isimlerin yeri de oldukça önemli. Yeni bölümde bunu çok daha net anlayacağız.