Teşkilat Dizisinde Yıldırım'ın İtirafları Çok Konuşulacak!

Teşkilat Dizisinde Yıldırım'ın İtirafları Çok Konuşulacak!

TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisine dair önemli gelişmeler bulunuyor. Sevilen yapımla ilgili neler biliyoruz? Son zamanlarda dizinin reytingleri iyice arttı. Yıldırım, dizinin şüphesiz en çok konuşulan karakteri haline geldi. Bu durum izleyicilerin de hoşuna gidiyor.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde çeşitli detaylar masaya yatırıldı. Özellikle de TRT 1 dizisinde  dikkat çeken bir detay daha vardı ki çok konuşulacak. Yıldırım'ın hamlesi ile birlikte reytingler iyice yükseldi. Pazar günü ekrana gelen dizinin reyting sonuçlarını açıklayacağız.

Tüm Kişilerde Birinci Oldu!

Teşkilat, tüm kişilerde birinciliğini ilan etti. Ancak Yargı dizisinin AB ve ABC1'deki birinciliğinden ötürü bu gruplarda ikinci oldu. Yine de ortalamanın çok üzerinde reytinglere sahip olması nedeniyle herkesi memnun etti. İzleyiciler, güzel gidişattan fazlasıyla memnun hal böyle olunca dizi ile ilgili bazı detaylar da merak ediliyor.

Yıldırım'dan Şok İtiraflar!

Yıldırım, şirket hakkında elindeki tüm bilgileri vermeyi kabul etti. Sorgusunun ardından yaşananlar gözler önüne serildi. Kendisinin tutuklanma ve Türkiye'ye getirilme süreci de ilgi çekiyordu. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Yıldırım karakteri yine adından söz ettireceğe benziyor. Teşkilat dizisi bu sayede reytinglerdeki yükselişine devam edebilir.