Teşkilat Dizisinde Yeni Bir Ayrılık Daha! TRT O İsmin Ayrıldığını Duyurudu

Teşkilat Dizisinde Yeni Bir Ayrılık Daha! TRT O İsmin Ayrıldığını Duyurudu

Teşkilat dizisi oyuncu ayrılıklarıyla izleyicileri ters köşeye yatırabilir. Gürkan Uygun ayrılığı beklendiği gibi çıkmadı. Yıldırım karakterini ekranlarda görmeye devam edeceğiz. Bu nedenle diziden ayrılacak isimde bir değişiklik yaşandığı iddia ediliyor. TRT 1 dizisinden bu sefer hangi oyuncu ayrılıyor?

TRT 1 Teşkilat dizisinin yeni bölümünde beklenen ayrılık gerçekleşmiyor. Gürkan Uygun'un ekrana vedası beklenirken onun yerine farklı bir isim ayrılabilir. Dizide Yıldırım karakterinin başına gelecekler merak ediliyor. Ancak görülen o ki oyuncu bir süre daha Teşkilat'ta oynamaya devam edecek. Peki onun yerine kim ayrılacak? Merakla beklenen soru yanıt bulmuşa benziyor. Genç oyuncunun ekranlara vedası kesinleşti diyebiliriz. Elbette bazı soru işaretleri henüz aydınlatılmış değil.

Teşkilat'ta Kim Ayrılacak?

Teşkilat dizisinden ayrılacak isim merak ediliyor. Ali Öner'in diziyle olan bağlantısının sonlanacağı bilgisi geldi. İddialar doğru ise Barış karakterine hayat vermekte olan Ali Öner'i dizide bir daha göremeyebiliriz. Başarılı ismin neden ayrılacağı ise henüz netleşmedi.

Ayrılık Açıklaması Henüz Gelmedi

Öte yandan sosyal medyada hem oyuncudan hem de yapımcı şirketten ayrılığa dair resmi açıklamanın gelmediği biliniyor. Yani asılsız bir haber ise genç oyuncunun diziye devam edeceği anlamına gelebilir. Teşkilat için önemli bir yere sahip olan Barış karakterinin devam etmesi öngörülüyor. TRT 1'deki yeni bölüm fragmanı bizlere oyuncunun geleceği hakkında pek çok detay vermekte. Bakalım dizide beklenen ayrılık gerçekleşecek mi...