Teşkilat Dizisinde Tepki Çeken Ayrılık! Ünlü Oyuncusu Teşkilat Dizisinden Sessiz Sedasız Ayrıldı

Teşkilat Dizisinde Tepki Çeken Ayrılık! Ünlü Oyuncusu Teşkilat Dizisinden Sessiz Sedasız Ayrıldı

TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat, hiç beklenmedik bir karar aldı. Diziden bir ismin ayrılacağı duyuruldu. Hangi oyuncu Teşkilat'taki kariyerine son veriyor? Diziden kim ayrılacak? Sağlık sorunları nedeniyle dizide olmayan bir isim çok yakında ekranlara döneceğini açıklamıştı. Bir oyuncu gidiyor diğer oyuncu ise geri geliyor...

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, her şeye rağmen reytinglerde birinci olmaya devam ediyor. Ancak diziyle ilgili yaşanan son gelişmeye baktığımızda ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı vurgulanmakta. Başarılı isim, hikayede önemli bir yere sahipken neden ayrılıyor anlaşılmadı. Ancak çeşitli sosyal medya iddiaları da gösteriyor ki bir oyuncu diziye katılacakken diğeri ise ayrılıkla hayranlarını üzecek. Peki hangi oyuncu diziden ayrılıyor? Ünlü isim, henüz açıklama yapmış değil.

Turgut Tunçalp Diziye Veda Ediyor!

Çeşitli iddialar doğrultusunda Turgut Tunçalp'in diziden ayrılacağı açıklandı. Ancak dizinin yeni bölümünde de oynayacağı fragmandan anlaşılıyor. Peki oyuncu diziden ne zaman ayrılacak? Eğer ayrılığı kesinleştiyse önümüzdeki haftalarda ekrana veda edebilir. Teşkilat'ın Halit Başkan olmadan ne kadar izleneceğini de göreceğiz.

Mesut Akusta'dan Müjdeli Haber!

Mesut Akusta, Mete Başkan karakterine tekrar hayat vermeye hazırlanıyor. Yaşadığı sağlık sorunlarını atlatan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeli haberi vermişti. Şimdi ise geriye yalnızca oyuncunun performansını izlemek kaldı. Teşkilat yeni bölümünde heyecanın dorukta olacağı ve önemli olayların yaşanacağı belirtiliyor.