Teşkilat Dizisinde Serdar'ın Yerine O İsim Diziye Katılıyor! Teşkilat Dizisinde Serdar Depremi Devam Ediyor..

Teşkilat Dizisinde Serdar'ın Yerine O İsim Diziye Katılıyor! Teşkilat Dizisinde Serdar Depremi Devam Ediyor..

Teşkilat dizisine katılan oyuncu şok etti. Çünkü daha önceden Fox TV dizisinde oynuyordu. Artık yeni dizisi kesinleşti. Oyuncu hakkında merak edilen sorular da açığa kavuştu diyebiliriz. Hangi karakteri canlandıracağı dahi açıklandı. Peki TRT 1'deki Teşkilat dizisine kim katılacak? Çağlar Ertuğrul ile beraber oynayacak oyuncu belli oldu...

Teşkilat dizisi, reytinglerde zirvede yer alıyor. Sevilen dizinin performansı takdir görmekte. Her bölümde heyecanlı bir hikaye anlatıldığı için seyirciler diziden memnun. Bunu total, AB ve ABC1 reyting gruplarında görebilmekteyiz. Ancak bir detay var ki bazılarının kafasını karıştırdı. Çünkü oyuncu kadrosuna önemli bir isim katılıyor. Üstelik Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle adından söz ettire üslü ismin dizide oynayacağı haberi geldi. Peki hangi oyuncu Yasak Elma'dan Teşkilat'a geçiş yapacak?

Teşkilat'a Kim Katıldı?

Yasak Elma'da Avukat Metin karakteri ile tanıdığımız Bahattin Gök, artık Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda. Bu güzel transferin hemen ardından oyuncunun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Üstelik yeni dizisindeki rolü merak edildi.

Emniyet Müdürünü Canlandıracak

Bahattin Gök'ün hayat vereceği karakterle ilgili olumlu gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncu, emniyet müdürünü canlandıracak ve izleyicilerin karşısına ilk defa bu rol ile çıkacak. TRT 1 dizisindeki oyuncu değişimi reytingleri daha da artırır mı göreceğiz. Rakiplerine fark atan ve her geçen gün kendisini geliştiren dizide zaman zaman düşüşler yaşanabiliyor.