Teşkilat Dizisinde Serdar'ın Üstü Çizildi! Teşkilat Oyuncusu Yaptıklarımdan Pişmanım

Teşkilat Dizisinde Serdar'ın Üstü Çizildi! Teşkilat Oyuncusu Yaptıklarımdan Pişmanım

Teşkilat'ta Serdar'ın başına gelen olaylar onu iyice delirtti. Kendini çok kötü hissediyor ve serumlu şekilde uzanıyor. Teşkilat'ın 27. bölümünde gizemli kişi ile olan konuşması onu farklı bir noktaya taşıyacak. Mete Başkan'ın silahlı testiyle beraber TRT 1 dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Teşkilat'ın yeni bölümünde Serdar'a yapılan test dikkat çekti. Silahın mermisi boş olduğu halde kendisinin sınandığı ortaya çıktı. Mete Başkan'ın testinden başarıyla geçen Serdar'ı bekleyenler ise şaşırttı. Kendisi bir anda serumlu şekilde uyandı. Yatağında yatmakta iken gizemli bir kişi ise ona doğru zamanı beklemesi gerektiğini söyledi. Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar'ı neler bekliyor göreceğiz. Dizinin 27. bölüm fragmanı başrol karakteri açısından dönüp noktası olacak.

Serdar Kendinde Değil!

Serdar'ın gizemli kişi ile gerçekleştirdiği konuşma büyük dikkat çekti. Kendisine verilen talimatları yerine getirdi ve nasıl biri olduğunu kanıtladı. Ancak bir yandan da içi içini yiyor. Çünkü tabi tutulduğu test oldukça acı vericiydi. Risk ve büyük cesaret gerektirdiği için testten sonra kendisini hiç iyi hissetmedi. Çıldıracak noktaya geldiğini görüyoruz. Dizinin yeni bölümünde her şey Serdar açısından kritik geçecek.

Serdar'a Ne Olacak?

Teşkilat 27. bölümünde Serdar'ın çok daha büyük sorunlarla karşılaşacağı düşünülüyor. Kendisine verilecek görevi eksiksiz şekilde yerine getirmek zorunda. Aksi halde neler olacağını o da bilmiyor. Dolayısıyla TRT 1 dizisinde psikoloji bozan sahneler gün geçtikçe artmaya devam edecek. İzleyiciler, diziyi bir yandan heyecanla izlese de diğer yandan Serdar'a çok üzülüyor.