Teşkilat Dizisinde Şaşırtıcı Ayrılık! Teşkilat Dizisinden Başkan Ayrılıyor..

Teşkilat Dizisinde Şaşırtıcı Ayrılık! Teşkilat Dizisinden Başkan Ayrılıyor..

TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat'ta bazı gelişmeler meydana geldi. Oyuncunun ayrılacağı duyuruldu ancak diziye bir isim daha geliyor. Oyuncu değişikliği mi yaşanacak sorusu gündemde. Peki Teşkilat dizisinden hangi oyuncu ayrılacak? İzleyicilerin sevdiği isim artık dizide oynamayacak.

TRT 1 dizisi Teşkilat'taki gelişmeler oldukça hızlı değişiyor. Diziye katılması beklenen oyuncular kadar ayrılması muhtemel isimler de yer alıyor. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak? Mesut Akusta ile ilgili güzel haberler verilirken bir yandan da ayrılığa dair çeşitli detaylar paylaşıldı. İşte merak edilen o açıklamaya dair detaylar...

Teşkilat'tan Hangi Oyuncu Ayrılacak?

Teşkilat dizisinden ayrılacak isim merak ediliyor. Pek çok kişi, diziden kimin ayrılacağını tahmin etti. Ancak hiç beklenmedik bir oyuncu diziye veda edecek. Başrol karakterleri arasında bulunduğu için oyuncu kadrosunun olmazsa olmazıydı. Senaryo gereği dizide veda edeceği öğrenildi. Teşkilat dizisindeki değişim dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Usta oyuncu için son bölümler yayınlanıyor.

Turgut Tunçalp Diziden Ayrılıyor

Halit Başkan karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Turgut Tunçalp, artık dizide oynamayacak. Çeşitli iddialara göre ünlü oyuncu ile yollar ayrılmak üzere. Dizinin yeni bölümünde kendisini göremeyebiliriz. Mete Başkan karakterinin ise en yakın zamanda ekranlarda olması bekleniyor. Kendisi son zamanlarda adından söz ettirmişti. Mesut Akusta'nın dizide olması Teşkilat reytinglerini olumlu etkileyebilir.