Teşkilat Dizisinde Kimsenin Beklemediği Ayrılık! Teşkilat Dizisine O Ünlü İsim Veda Ediyor

Teşkilat Dizisinde Kimsenin Beklemediği Ayrılık! Teşkilat Dizisine O Ünlü İsim Veda Ediyor

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta beklenmedik bir ayrılık haberi paylaşıldı. Yıldırım karakterine hayat veren Gürkan Uygun'un diziden ayrılacağı söyleniyor. Nedeni ise dizinin son bölümünde yaşanan olaylarla ilişkilendirildi. 23. bölümde Teşkilat'ta hiç beklenmedik ayrılık gelişmeleri olabilir. Gürkan Uygun neden ayrılıyor?

Teşkilat dizisinde önemli bir an yaşanacak. Başarılı oyuncunun ekranlara veda etmesi bekleniyor. Teşkilat'ın son bölümünü izleyenler bu gelişmenin yaşanacağını tahmin etti. Çünkü geçtiğimiz sezonda da benzer durumlar yaşanmıştı. TRT 1'in yüksek reytingli dizisinde neler oluyor? Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler oyuncunun ayrılacak olmasından endişe duymaya başladı. Kanal, oyuncunun ayrılmasını istemese de hikayeye göre hareket edilecek.

Gürkan Uygun Teşkilat'tan Ayrılacak mı?

Dizinin 23. bölümüyle beraber ünlü oyuncu Gürkan Uygun'un ayrılması bekleniyor. Sezon başında Hakan Boyav ile diziye dahil olan Uygun, artık dizide oynamayabilir. Üstelik bu ayrılığın detaylarına dair çeşitli bilgiler elde ettik. Teşkilat dizisinde neler yaşanıyor?

Yıldırım'ın Bileti Kesilecek

Yıldırım, Türkiye'yi zor duruma düşürmek için uğraşırken şirketten gelen bir mesaj onu hayal kırıklığına uğratır. Başarısız olmasından ötürü memnun olmadıklarını dile getiren şirket, yakın zamanda Yıldırım'ın biletini kesebilir. Dizide nasıl bir gelişme yaşanır bilinmiyor ancak Yıldırım bir çaresini bulamaz ise kısa süre içerisinde ekranlardaki macerasına son verecektir. Teşkilat'ın 23. bölüm fragmanı bu nedenle büyük önem teşkil ediyor.