Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Çıldırtan Sahne! Teşkilat Dizisinde Yeni Gelişme

Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Çıldırtan Sahne! Teşkilat Dizisinde Yeni Gelişme

TRT 1 dizisi Teşkilat'taki bir sahne izleyenleri adeta eritti. Dizideki bu gelişmelerden sonra Teşkilat'ta neler olacak merakla bekleniyor. Turgut Tunçalp'in yıldızlaştığı dizinin son bölümü reyting rekorları kırıyor. Teşkilat dizisi yine adından söz ettirecek nitelikte bir bölüme imzasını attı.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde yaşananlar seyircileri memnun etti. Dizi, her geçen gün hikayesinin üstüne koymayı başarıyor. Hal böyle olunca seyirciler de bu durumdan memnun olduklarını dile getiriyor. Son olarak dizinin final sahnesinde öyle anlar yaşandı ki reytingler bir anda fırladı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp'ın oynadığı diziye dair son gelişmeleri aktaracağız. 25 bölümü ardında bırakan TRT 1 dizisinde neler oldu?

Halit Başkan Alkışı Hak Etti!

Halit Başkan karakteri, uğradığı saldırıda ağır yaralanmıştı. Hatta diziden ayrılacağı dahi düşünülüyordu. Ancak öyle bir çatıştı ki son anda kurtuldu. Üstelik kurtulmasının yanı sıra mücadeleyi hiçbir zaman bırakmaması alkış topladı. Kendisinin başarılı performans dizinin ilerleyen sahnelerine olumlu şekilde yansıyacak. Üstelik karakteri canlandıran oyuncuya da büyük övgüler dizildi.

Turgut Tunçalp Gündem Oldu

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Turgut Tunçalp, eşsiz performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncuyu daha önce hiç bu kadar zorlu bir sahnede izlememiştik. Yılların verdiği deneyim ile yine adından söz ettirdi. Teşkilat dizisi Pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.