Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Ayağa Kaldıran Karar! Teşkilat Dizisinde Sular Durulmuyor..

Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Ayağa Kaldıran Karar! Teşkilat Dizisinde Sular Durulmuyor..

TRT 1'de yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Teşkilat dizisinde Serdar'ın yıldızlaştığı görüldü. Zehra'yı ipten aldı ve bununla da yetinmeyerek ayrılık iddialarına cevap verdi. Çağlar Ertuğrul diziden ayrılacak mı? Dizinin yeni bölümünde neler yaşandı? 28. bölüm fragmanı da bir o kadar şaşırttı.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde yaşananlar izleyicileri heyecanlandırdı. Pek çok kişi bu güzel gelişmenin hemen ardından sosyal medyanın yolunu tuttu. Yalnızca reytingler değil sosyal medya da bundan olumlu etkilendi. Peki dizide neler yaşandı? Serdar, öyle bir hamle yaptı ki Zehra'yı bulunduğu durumdan bir şekilde kurtardı.

Bombalı Saldırı Yaptı!

Bombanın patlamasıyla birlikte teröristleri etkisiz hale getirmeyi başaran Serdar şaşırttı. Uyguladığı strateji ilgiyle takip edildi. TRT 1 dizisinde olanlardan sonra pek çok kişi dizinin 28. bölümünü de merak ediyor. Çünkü Serdar'ın diziden ayrılacağı iddia edilmekteydi. Çağlar Ertuğrul için pek çok paylaşım yapıldı ancak kendisinden açıklama gelmedi.

Çağlar Ertuğrul Diziden Ayrılacak mı?

Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılması beklenmiyor. Birkaç haftadır ödül töreninden sonra oyuncu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaktaydı. Kendisi de buna açıklık getirmedi ancak dizide cevabını verdi. Reytinglerde zirveden inmeyen Teşkilat'ın vazgeçilmez karakteri olarak oynamaya devam edecek. Çağlar Ertuğrul'a çok fazla destek paylaşımı yapıldı. Sosyal medya ünlü oyuncunun performansını konuştu.