Teşkilat Dizisinde İkinci Şehit Haber Geldi! Teşkilat Dizisinin Hakkı Dayısı Şehit Oldu!

Teşkilat Dizisinde İkinci Şehit Haber Geldi! Teşkilat Dizisinin Hakkı Dayısı Şehit Oldu!

Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 46. bölümünde ekranlara kimin veda edeceği çok konuşuluyordu. Öyle ki artık bambaşka bir döneme girilecek. Oyuncu kadrosu değişiyor ve sezon finaline de kaldı. Dizide şehit olan karakter için büyük yas tutulacak.

Teşkilat'ta yaşanan güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Diziden ayrılan bir oyuncu herkesi şok etti. Peki sevilen yapımda neler yaşanıyor? Gündeme bomba gibi düşen bu durum ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldı? TRT 1'de yaşananlar ve çok daha fazlası masaya yatırıldı. Diziye ilişkin merak edilenleri sizler için yanıtlıyoruz. 46. bölüm fazlasıyla dikkat çekeceğe benziyor.

Hakkı Dayı Öldü!

Bomba yüklü aracın patlaması sonrasında Hakkı Dayı'nın hayatını kaybettiği belirtildi. Tuncer Salman'ın diziden ayrılması izleyicileri etkiledi. Çünkü kimse böylesine önemli bir ayrılığı beklemiyordu. Şimdi ise sevilen yapımda başka kimler ayrılacak hep birlikte göreceğiz. Sezon finaline az bir zaman kala olayların sonu bir türlü gelmiyor.

Sezon Finali Ne Zaman?

Dizinin ne zaman sona ereceğine dair bir detay paylaşılmış değil. Pek çok kişi sevilen yapımla ilgili fikirlerini dile getirse de TRT 1 dizisinden bir açıklama gelmedi. Yakın zamanda duyuru ile kaçıncı bölümde ekranlara veda edileceğinin açıklanması muhtemel gözüküyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte.