Teşkilat Dizisinde İki Ayrılık Birden Geldi! TRT Yönetimine Tepkiler Geldi

Teşkilat Dizisinde İki Ayrılık Birden Geldi! TRT Yönetimine Tepkiler Geldi

TRT 1 ekranlarında Teşkilat dizisi çoğu kişi tarafından takip ediliyor. Süreç içerisinde yılbaşında ara tatil girmesinden sonra beklenmedik olaylar yaşandı. Yaşanan olaylarda diziden ayrılan olmuştu. Bu süreç içerisinde ayrılıklarla devam edeceği de gözüküyor. Teşkilat dizisinde neler bekleniyor kim ayrılacak? Tüm detayları konumuzda yer almaktadır.

Teşkilat dizisi ikinci sezonuyla birlikte heyecan dozu da daha da artış gösteriyor. Dizi de beklenmeyen olaylar gerçekleşmesiyle beraber tüm hikaye yapısını değiştirecek hamleler de sağlanıyor. Teşkilat dizisinin son bölümünde aksiyonlu sahnelerin yaşanmasına birlikte kendine büyük çekmişti.

Teşkilat Dizisinde Neler Olacak?

Teşkilat dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Çağlar Ertuğrul ve Hakan Boyav oyuncularının rol aldığı dizi oyuncularından birinin ayrılık yaşaması sonrasında şok etkisi sağlamıştı.

Dizide Yıldırım karakteri çatışmaya girdi. Bu çatışma içerisinde kızı Roza vurularak ağır yaralı olarak yer alıyordu. Geçen süre içerisinde hayatını kaybeden oyuncu yaşanan durumdan sonra büyük etki yarattı. Lara Doraç dizide veda ederek hikayenin de değişimine sinyalini verdi.

Yıldırım Teşkilat ekibi sorumlu olarak yer almasıyla ilk değişim bu karakter üzerinde durulacak. İlerleyen bölümlerde Teşkilat dizisinden bir karakter daha ayrılacağı konuşuluyor. Ancak bununla ilgili herhangi bir haber gelmedi. İlerleyen bölüm içerisinde nefesleri kesecek bölümler de yer alacak gözüküyor. Kızını kaybeden Yıldırım ne tür hamleler yapacak. Gelecek bölümle beraber net bir şekilde göreceğiz.