Teşkilat Dizisinde Ayrılık İddiaları Gerçek Çıktı! Teşkilat Dizisinden Bu Ayrılığı Kimse Beklemiyordu!

Teşkilat Dizisinde Ayrılık İddiaları Gerçek Çıktı! Teşkilat Dizisinden Bu Ayrılığı Kimse Beklemiyordu!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi 2. sezonu ile birlikte ekranlara gelmeye devam ediyor. 14 Kasım Pazar akşamı 22. bölümü ile ekranlara gelecek olan Teşkilat dizisi şimdiden merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde aksiyon dolu sahneler izleyicileri bekliyor. İşte haberin tüm detayları...

Aksiyon dolu sahnelerin çok fazla olduğu Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Teşkilat dizisinin 22. bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekranları kilitlemeyi başardı. Yağmur'u bulmak için ekip seferber olurken başına geleceklerinden habersiz bir şekilde hareket eder.

 Ayrıca dizide Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakterinin diziden ayrılacağını yönelik iddialarla gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiler neticesinde Zehra karakteri diziden ayrılmayacak. Senaristler heyecanlı arttırmak için böyle bir gelişmeyi öne sürüldü. Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Zehra karakterinin ayrılacağına yönelik sahneler ekranlara gelecek. Fakat Zehra diziden ayrılmayacak.

Senaristler heyecanı arttırdı

Ariel’in alınması ile Yıldırım zor günler yaşayacak. Bunun üzerine Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için büyük bir girişimde bulunur. Ceren'in bıraktığı para dolu çanta ise ekip tarafından araştırılıyor. Ayrıca ekip gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu anlar. Bunun üzerine kenetlenen ekip, Yağmur'u bulmak için el ele verir. Bunun ardından ekip hiç beklemedikleri bir olay ile karşı karşıya kalır.

Ekip, Yağmur'u bulabilecek mi?

Pınar Yağmur'un kaçırılması ile ilgili ipucu bulmak için bir girişimde bulunur. Bunun ardından Çetin'e giderek öğrendiği bir gerçek onu başka yerlere sürükler. Ayrıca Yağmur'u kaçıranların yaptığı teklif etse herkesi şaşkına çevirir. Teşkilat dizisi 22. bölümü ile 14 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.