Teşkilat Dizisinde 2 Oyuncu Arasındaki Kavga Sete Yansıdı! Teşkilat Dizisi Çekimleri Durdu!

Teşkilat Dizisinde 2 Oyuncu Arasındaki Kavga Sete Yansıdı! Teşkilat Dizisi Çekimleri Durdu!

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat'ta oyuncular arasında tartışma çıktı. Yönetmen ve yardımcıların ayırdığı tartışmada Teşkilat oyuncuları tepki gösterdi. İzleyiciler diziden en az bir oyuncunun ayrılacağını düşünüyor. Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul arasındaki tartışmadan sonra hangisi diziden ayrılacak?

Teşkilat oyuncuları arasında çıkan kriz nedeniyle dizinin yeni bölümü iptal edilebilir. Üstelik diziden en az bir oyuncunun ayrılması bekleniyor. TRT 1 'de yayınlanan Teşkilat dizisinde neler yaşanmakta? Pek çok kişinin merak ettiği dizide eskisi gibi heyecanlı sahneler çok fazla yayınlanmıyor. Ancak yine de dizinin reytingleri yerinde. Sevilen yapımın ilgi gördüğü biliniyor. Dizi seti içerisinde başlayan tartışma herkesi üzdü. Bazı isimler tepki dahi gösterdi.

Oyuncular Neden Tartıştı?

Teşkilat oyuncularının tartışmasının nedeni henüz kamuoyu ile paylaşılmış değil. İddialara göre oldukça hararetli bir tartışma başlamış. Sonrasında ise yardımcılar ve yönetmen araya girerek ayırdı. İkili sakinleştikten sonra dizi çekimlerinin devam edebileceği belirtiliyor.

Diziden Kim Ayrılacak?

Başrol karakterlerini canlandıran Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal arasında kimin ayrılacağı merak edildi. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizideki bu haber izleyicileri üzdü. Çünkü reyting sonuçları itibariyle dizide böyle sıkıntıların yaşanmaması gerekiyor. Zirvedeki konumunu kaybetmek istemeyen dizinin ikiliyi barıştırmak için çeşitli girişimlerde bulunacak. Aksi takdirde çekimler bir süre gerçekleşemez.