Teşkilat Dizisi ve Gönül Dağ Dizisi Yayından Kaldırıldı! TRT'nin Telefonları Kilitlendi!

Teşkilat Dizisi ve Gönül Dağ Dizisi Yayından Kaldırıldı! TRT'nin Telefonları Kilitlendi!

TRT1 ekranlarında yeni alınan karar sonrasında sevilen diziler yılbaşı arası vermeyi planladı. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi de yeni bölümü yılbaşı programı yüzünden yayınlanması sağlanmayacak.

TRT 1 tüm dizileri bir hafta ara vererek yayınlanması sağlanacak. Bu süre bazında oyuncuların dinlenilmesine olanak verildi. Hafta sonu yayınlanan ekranların sevilen dizileri olan Gönül Dağı ve Teşkilat dizisinde yeni bölüm yayınlanmaması hayal kırıklığı olarak yerini alıyor. Diziler ara vererek bir sonraki hafta sonu olarak yayınlanması sağlanacak.

TRT 1 Ara Verilen Diziler

Diğer ara verilen diziler olarak 3 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü yer almayacak. Yeni bölüm olarak da 10 Ocak tarihinde gözükecek.

4 Ocak Salı günü Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü yayınlanmayacak. Yeni bölümünü 11 Ocak Salı günü olarak yayınlanması sağlanacak

6 Ocak Perşembe günü Barbaroslar Akdeniz dizisinde tam bir olumsuz gelişme yaşanıyor. Başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve ekip içerisinde oyuncular koronavirüse yakalandığından dolayı uzun bir süre gösterimi konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Yılbaşından itibaren bu şekilde olması oldukça dizi sevenleri üzücü durumla karşılaştırdı.