Teşkilat Dizisi Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Teşkilat Dizisinin Senaryosunu Kim Yazıyor

Teşkilat Dizisi Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Teşkilat Dizisinin Senaryosunu Kim Yazıyor

Teşkilat dizisi 24. bölüm fragmanında yaşanan olaylar izleyicileri terletti. Ebru ve Uzay ikilisi arasındaki son durum merak edildi. Ebru bebeğini kaybedecek mi soruları sorulurken bir yandan da Uzay'ın Ebru hakkındaki sözleri diziye damgasını vurdu. TRT 1 ekranlarındaki dizide neler yaşandı?

Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Dizide en son yaşanan saldırı sahnesinden sonra gözler Ebru ve Uzay ikilisindeydi. Ancak yeni bölümde Uzay'ın sözleri çok daha fazla konuşulacak. Ebru'nun bebeğinin sağlığı oldukça kritik gözüküyor. Aldığı mermiden ötürü ikilinin sağlık durumu oldukça kritik. Peki Ebru bebeğini kaybedecek mi?

Ebru'nun Sağlık Durumu Nasıl?

Ebru ve bebeğinin sağlık durumu pek de iyi değil. Ebru kurtulabilse dahi bebeği için aynı ihtimal verilmiyor. Dizinin yeni bölümünde izleyicileri mahvedecek bazı sahneler yer alacak. Özellikle de Uzay'ın samimi itirafları diziye damgasını vurabilir. TRT 1 ekranlarında başka ne gibi gelişmelerin yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. 24. bölüm dizinin tarihi açısından önemli bir yere sahip.

Uzay'dan Samimi İtiraflar

Uzay, Ebru'nun kendisine katlanabilen tek insan olduğunu söyledi. Evlilik teklifini dahi Ebru'nun ettiğini belirterek onun için ne kadar önemli biri olmasından söz etti. Ayrıca Uzay, kendisinin anlaşılması zor biri olduğundan ancak Ebru'nun her şeye rağmen kendisine katlandığını da dile getirdi.