Teşkilat Dizisi Senaryosu Değişti mi? Serdar ve Zehra Aşkı Patlak Verdi!

Teşkilat Dizisi Senaryosu Değişti mi? Serdar ve Zehra Aşkı Patlak Verdi!

Teşkilat dizisinde yaşanan gelişmelerin sonu gelmiyor. Serdar ve Zehra aşkının ortaya çıkması izleyicileri şok etti. Dizide büyük bir yanlış anlaşılmanın olduğu savunuluyor. Teşkilat dizisinde senaryo değişmiş olabilir!

Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanında ilginç anlar yaşanıyor. Diziyi izleyeler tüm gerçeklerin farkında. Fragmandaki olayların ve senaryonun böylesine değişmesindeki amaç nedir? Teşkilat dizisinde her şey yolunda giderken ortaya çıkan büyük detay herkesi şok edecek. Serdar'ın yeni bir aşka yolculuk ettiği iddia ediliyor. Çünkü yeni bölüm fragmanında Zehra'ya aşkını ilan ediyor gibi gözükmekte. Dizide pek çok kişin şaşkınlıkla izlediği bu anlarda büyük gerçek ortaya çıkacak.

Zehra ve Serdar Aşk mı Yaşıyor?

Serdar'ın Zehra'ya aşkını ilan ettiği görüntüler farklı yorumlandı. Oysa ki Serdar'ın gönlünün Ceren'de olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu da demek oluyor ki diziye heyecan katan bu anlar aslıda koca bir yanlış anlaşılmadan ibaret. Serdar, muhtemelen Ceren ile konuşmadan önce Zehra ile prova yapıyor. Ancak ilk başta izleyiciler bu anları gerçek sandı. Neyse ki kısa süre sonra asıl gerçek belli oldu. Dizide zaman zaman bu tarz olaylar yaşanabilmekte. Fragmanda izleyiciyi etkilemek adına senaryoda belli başlı oynamalar ve yanıltıcı diyaloglar kullanılabiliyor.

Teşkilat Dizisinin Senaryosu Değişti mi?

Teşkilat'ı senaryosu değişmedi. Böylesine reytingleri tavan yapmış bir dizinin senaryosu ile oynanacağı düşünülmüyor. Çünkü hali hazırda birkaç sezonluk senaryo zaten bulunmakta. Ayrıca Ceren ile Serdar'ın birlikte olması düşünülürken Zehra'nın araya girmesi hoş karşılanmayacaktır. Dizinin gidişatı olumsuz etkilenebilir. Bu yüzden var olan senaryodan devam edilmesi daha doğrudur.

Teşkilat Dizisinde Keyifler Yerinde!

Diziyi izleyenler, Teşkilat'a ait reytinglerin ve dizideki bölümlerin ne kadar etkileyici olduğunu biliyor. Dizi en güçlü dönemlerini yaşamakta. Eğer bu gidişatı bozmaz ise önümüzdeki sezonda da fırtına gibi eseceği çok açık. Dizide yaşanan olayların sürekliliği çok önemli. Akıcı ve izleyiciyi merak ettiren bir yapım anlayışı olduğundan dizinin önü açık. Bakalım yeni bölümde bu yanlış anlaşılma nasıl düzelecek.

Teşkilat Dizisi Senaryosu Değişiyor mu?