Teşkilat Dizisi Hakkında Bilmediğiniz Gerçekler! Teşkilat Dizisi, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisine Benziyor mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlamaya başlayan Teşkilat dizisi gündeme bomba gibi oturdu. Bir çok kişi dizi hakkında araştırmalar yapıyor. Teşkilat dizisi hakkında bilmediğiniz gerçekler nelerdir? Teşkilat Dizisi, Kurtlar Vadisi Pusu dizisine benziyor mu?

Pazar akşamları izleyicileri ekran başında toplayan Teşkilat dizisinin konusu nedir? Türkiye İstihbarat Timinin yaşayabileceği zorluklardır. Vatan için hayatlarından vazgeçen insanları yansıtan, ölüme karşı koyan insanları anlatmasıdır. Bir milli istihbaratçının nasıl olabileceğini gösteriyor aslında dizi. ilk bölümünde büyük bir beğeni topladı. Vatan için kendi hayatlarını arka plana alan insanları anlatıyor dizi aslında. Şimdi Teşkilat dizisindeki kurulan ekibe ve oyuncu kadrosuna bakalım.

TEŞKİLAT DİZİ OYUNCULARIN DİZİDEKİ HAYATI!

Çağlar Ertuğrul (Serdar) aynı zaman da dizinin başrol oyuncusu. Karakteriyse çocukluğunda Almanya da Nazizm sembolü taşıyan kişiler tarafından evi yakılan ve ailesi evde bulunan tüpün patlaması sonucu ölen bunun ardından sonradan MİT başkanı olan (Mesut Akusta) tarafından devletin adı altında eğitim görmüştür. (Deniz Baysal Yurtçu) Zehra karakterini oynayan kişi, kendi kızından bile vazgeçecek fedakarlığa sahip bir karakter. (Ezgi Şenler) ekibin en iyi kılık değiştireni. (Tuncer Salman) Hakkı karakterini oynayan, o da Zehra karakteri gibi ailesini geride bıraktı. (Serdar Yeğin) dizideki adı Uzay, bir robotu andırıyor adeta çünkü tüm dikkatini en iyi şekilde analist yapmak için veriyor.

TEŞKİLAT DİZİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çağlar Ertuğrul

Deniz Baysal Yurtçu

Mesut Akusta

Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Şenler  

Mehmet Usta

Tuncer Salman  

Nihat Altınkaya  

Serdar Yeğin

Merak Edilen Başka Bir Husus Teşkilat Dizisi Nerede Çekiliyor?

Teşkilat dizisi Ankara'da çekiliyor. Ankara’nın birçok yerinde çekimleri devam edecek olan dizinin sahneleri için ilçe olarak Keçiören, Akyurt, Altındağ, Gölbaşı, Polatlı ve Sincan başta olmak üzere pek çok ilçeden yararlanılıyor.

Teşkilat Dizisi, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisine Benziyor Mu?

Sosyal medyanın gündeminde olan Teşkilat dizisi hakkında ilgi çekici bir yorum Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle benzerlik gösteriyor mu? Bazıları bu argümana katılıyor ve destekliyor. Bazılarıysa izleyiciler ise bir bağlantı olmadığını öne sürdü değişik bir konuyla tam anlamıyla ülkenin gerçeklerini yansıttığını ifade ettiler