Teşkilat Dizisi Final Kararını Duyurdu! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Teşkilat Dizisi Final Kararını Duyurdu! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi izleyicisine kötü haberi açıkladı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi ikinci sezon onayı aldığını izleyicisine duyurdu. İşte haberin tüm detayları...

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan ekranların en çok izlenen dizisi Teşkilat, sezon final tarihini açıkladı. Dizi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kısa sürede birçok izleyici kitlesine sahip olan Teşkilat dizisi Pazar günü izleyici ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı ile ortak bir yapım ortaya çıkaran yapım, yer altı dünyasını konu alıyor. Yedi teşkilatçının hayatını konu alan dizi, yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

Hatta dizi birçok yapımın fişini de çekti. Teşkilat dizisinin yayın hayatına görmesinin ardından birçok kanal reyting gerilemesi yaşayan dizileri bitirme kararı aldı.

Teşkilat Dizisi İkinci Sezon Onayı Aldı

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında bulunan Teşkilat ikinci sezon onayı aldı. Hatta dizinin bir sonraki sezon dışında üçüncü sezon içinde onay alacağı ortaya çıktı. Yani Teşkilat dizisi bu sezon hariç bir sene daha ekranlara gelecek.

teskilat.jpg

Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizinin sezon final açıklamasının ardından izleyiciler kanal ve yapım ekibine tepki üstüne tepki gösterdi.

Teşkilat dizi severler, yapımın bir ay daha devam etmesini istiyor. Dizisinin geç başlaması ile birlikte izleyiciler, tepkisini sosyal medya üzerinden bildirdi. Hatta birçok kullanıcı Teşkilat dizisinin bu sezon geç final yapması gerektiğini savundu.

Teşkilat Dizisinin İzleyicilerinden Tepki Gecikmedi

Dizinin sezon finali açıklamasının ardından Teşkilat dizisinin İzleyicilerinden tepki gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları, dizinin erken bir tarihte sezon arasına girdiğini savundu. Hatta kimi kullanıcı tepkisini kanal ve yapım ekibine gösterdi.

Bunun ardından kanal Teşkilat dizisinin final tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı. Sezon finalinin ardından dizinin yaklaşık üç ay yayınlayacağı ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı ile ortak bir şekilde çalışma yapan Teşkilat dizisi kısa sürede Türkiye genelinde reyting rekorları kırmayı başardı. Hatta dizinin yayın hayatına görmesinin ardından birçok yapım ekranlara veda etme kararı aldı.