Teşkilat Dizisi Dünya Rekoru Kırdı! Teşkilat Dizisini 12 Milyon Kişi İzledi

Teşkilat Dizisi Dünya Rekoru Kırdı! Teşkilat Dizisini 12 Milyon Kişi İzledi

Teşkilat dizisi, yayın hayatına başladığından beri çok fazla ilgi görüyor. TRT 1 dizisinin kısa süre içerisindeki başarısı rakip diziler tarafından da fark edildi. Özellikle de oyuncu kadrosu ile dizideki hikayenin uyumu çok beğenildi. Gelinen noktada dizinin artık sosyal medyaya da hakim olduğunu söyleyebiliriz.

Çünkü fragman videolarından bölüm videolarına kadar her türlü Teşkilat paylaşımı milyonlarca izleniyor.

Teşkilat Dizisi İzlenme Rekoru Kırıyor

Teşkilat, kendi kırdığı rekorların üzerine yenisini ekliyor. Dizinin ilk bölümü 12 milyon izlendi. Bunun yanı sıra yayınlanan son bölüm ise bir hafta içerisinde 2 milyon izlenmeyi geçmiş vaziyette. Seyirciler diziye verdikleri değeri gösteriyor. Televizyon üzerinden tam bölümü izleyemeyenler internete akın ediyor. Kimileri ise bölümü tekrar izlemek için Youtube platformunu tercih ediyor. Dolayısıyla dizi yalnızca reytingler değil aynı zamanda sosyal medyada da lider konumuna geliyor.

Seyirciler Diziyi Çok Seviyor

Seyircilerin bu kadar yoğun ilgi göstediği yalnızca birkaç dizi bulunmakta. Bazı dizilerin reytingi yüksek olsa bile sosyal medyada aynı tepki ile karşılaşamayabiliyorlar. Teşkilat'ın kurgusu çok sağlam ve seyircilerin beğenisini kazanmış durumda. Başrolde oynayan Çağlar Ertuğrul'un da hayran kitlesi her geçen gün artıyor.