Teşkilat Dizi Oyuncusu Yıldırım Ortalığı Fena Karıştırdı! Teşkilat Dizisinde İzlerken Gene Çıkmaza Gireceksiniz!

Teşkilat Dizi Oyuncusu Yıldırım Ortalığı Fena Karıştırdı! Teşkilat Dizisinde İzlerken Gene Çıkmaza Gireceksiniz!

TRT 1 dizisi Teşkilat'ta oyuncu ayrılığı mı olacak? Çünkü dizide öyle patlamalar yaşanacak ki izleyiciler ne düşüneceğini şaşırdı. Serdar ve Zehra'nın ekibi kurtarması bekleniyor. Libya'da sıkışan ekip için bir çare bulmak zorundalar. Peki dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor? İşte Teşkilat 25. bölüm fragmanında gördüklerimiz...

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde büyük ayrılıklar yaşanabilir. Teşkilat'ta ekibin Libya'daki patlamayla yüzleşmesi ve sonrasında yaşananlar ele alınacak. Bir yandan da Zehra ile Serdar'ın Almanya'dan bir şekilde yardım etmeleri bekleniyor. Dizide oyuncu ayrılıkları olur mu merak ediliyor. Eğer Serdar ve Zehra gerekli desteği sağlayamaz ise TRT 1 dizisi hiç olmadığı kadar üzücü sahneler yaşanabilir. Yıldırım bu sefer galip mi gelecek?

Yıldırım'ın Planları mı İşliyor?

Yıldırım, devlete karşı hareket ediyor ve büyük şirketlerin emirlerini alıyor. Şirketten aldığı emirler doğrultusunda kötülükler yaparak Türkiye'ye zarar vermeyi amaçlıyor. Gelinen noktada ise Yıldırım'ın Libya'daki planları işe yaradı mı sorusu sorulmakta. Eğer işe yararsa diziden bazı oyuncular ayrılabilir.

Serdar ve Zehra'ya İhtiyaç Var

Teşkilat'ın 25. bölümü 5 Aralık'ta yayınlanacak. O vakit geldiğinde özellikle de Serdar'ın neler yapabileceğine tanıklık edeceğiz. TRT 1 dizisindeki en son gelişmeler merakla takip ediliyor. Dizinin reytinglerde yine birinci olacağı tahmin edilmekte. Çünkü olaylar fazlasıyla heyecanlı geçmekte. Ayrıca hikaye ve oyuncu performansı da göz önünde bulunduruluyor.