Teşkilat Dizi Çekimleri Başlıyor! Deniz Baysal’ın Eşi Barış Yurtçu Sitem Etti!

Teşkilat Dizi Çekimleri Başlıyor! Deniz Baysal’ın Eşi Barış Yurtçu Sitem Etti!

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi hakkında açıklama yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde dizi çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ortaya çıktı. Bunun ardından Deniz Baysal'ın eşi Barış Yurtçu'dan açıklama gecikmedi. İşte detaylar..

Geride bıraktığımız sezonun en etkileyici dizilerinden olan Teşkilat TRT1 ekranlarında en çok sevilen yapımlarından birisi oldu. Deniz Baysal canlandırdığı Zehra karakteri ile dizide başrolde yer aldı. Etkileyici performansı ile iyi bir sezon geçirdi.

Mutlu çift Çeşme’de kameralara takıldı!

Mutlu çift Çeşme’de kameralara takıldı! Sezon finaline girene kadar 14 bölüm süren ilk sezonun ardından ekip arkadaşları gibi tatile çıkan Deniz Baysal ve şarkıcı eşi Barış Yurtçu ile birlikte İzmir Çeşme kameralara yansıdı. Mutlu halleri ile Tatil keyfi yaşayan çift dikkatleri de üzerlerine çekti.

Tatilin güzel geçtiğini belirten Deniz Baysal, herkes gibi sıcaklardan bunaldığını da dile getirdi. Baysal, “Eriyorum şu an” ifadesini kullandı. Bronzlaşması ile dikkat çeken oyuncu, ikinci sezon Teşkilat dizisinin için de ilk bilgiyi verdi.

Barış Yurtçu dizi çekimleri için Ankara’ya gideceğini söyledi

Barış Yurtçu dizi çekimleri için Ankara’ya gideceğini söyledi. Temmuz ayının sonuna doğru Teşkilat dizisi ekibinin Ankara’da toplanacağı hakkında da bilgi veren Baysal, “Temmuz sonu Ankara’ya gidiyoruz artık. Bakalım güzel geçecek inşallah bu sezon da” ifadelerini kullandı.

Barış Yurtçu, eşi Deniz Baysal’ın dizi çekimleri için uzun süre Ankara’da olması sebebi ile sık sık Ankara ile İstanbul arasında gidip geliyor. Şarkıcı, Barı Yurtçu yeni sezonda eşi ile görüşmek için Teşkilat setinin bulunduğu Ankara’ya gidip geleceğini söyledi.

Konserler için de yeni teklifler aldığını söyleyen Barış Yurtçu, işe başlayacağını ifade etti. “Bu sene bayağı Ankara’ya gideceğim geleceğim” diye konuşan Yurtçu, zamanının çoğunun yollarda geçeceğini de ifade etti.